MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na administratorkę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: LifeguardOnDuty
Nicki osób posądzonych: Naatasha
Najdokładniejsza data zdarzenia: 23.11.2020
Opis zdarzenia: Naatasha dała mi ostrzeżenie za "ogarnij się" za napisanie "Negan12 natasza ci da" Negan12 napisał cytuje "_onlyl0ve_ daj kasę" ten cytat o kasie przeczytałam to "Negan12 natasza ci da" widziałam że natasza posiada dużo monet i dalsze zdanie negan'a12 przeczytałam po chwili od dostania ostrzeżenia. Drugi powód bez sensownego ostrzeżenia jest taki że nie ujęłam o co mi chodzi napisałam tylko napisałam "Negan12 natasza ci da" nie dopisałam "nudesy" czy "kase" nie było wiadomo o co mi chodzi jak i również widać na załączonych ss negan dostał od administratorki ostrzeżenie pisemne nie dostał ani muta ani ostrzeżenia w postaci kary tylko mu napisała, uważam że powinien dostać bardziej niż ja to ostrzeżenie, to było nie fer.
Dowody: https://minefox.pl/bany/history.php?uuid...&from=bany i https://imgur.com/a/HAUXFmy
Serwer: minefox.pl
Moim zdaniem warn jest całkowicie słuszny. Tłumaczyłaś się najpierw że to był żart, później ze chodziło o monety, a na koniec że nie czytasz wiadomości w czas, tylko w zasadzie po co to komentowałaś i dlaczego wtedy zdecydowałaś za mnie czy cokolwiek mam komuś dać? A co do Negan12, dostał ode mnie upomnienie na czacie i jego następny podobny do tego wybryk będzie się znajdować na jego stronie z karami.
Dałaś mi ostrzeżenie za taką głupotę a jemu nie, uważam, że moje ostrzeżenie powinno być ściagniete lub nada takowemu Neganowi również kary. Za taką błachostke ostrzeżenie a jemu nie? Jak widzisz na moim koncie jest jedynie 1 ban a na jakiego koncie aż 3 strony. Gdzie tu sens droga administratorko?
Wezmy pod uwage ze to nie jest twoje 1 konto na ktorym grasz na serwerze, mialas inne nicki i co prawda nie ktore kary sa dosc stare ale i tak sa
Negan12 mógł posiadać takowe konta więc uważam że on również powinien dostać kare lub żebyś mi usunęła. Uważam również że kara jest nadana z czystej nienawiści do mnie ponieważ mamy kłótnie za 4 słowa ostrzeżenie a jemu za taki tekst tylko napisałaś hmm... gdzie tu sens?
Nie wtrącam spraw prywatnych do mojego stosunku do graczy, wiec nie ma takiej opcji że to dla tego
No to dlaczego mi dałaś ostrzeżenie (kare) a jemu tylko napisałaś (bez kary)?
Po analizie "dowodów" skarga zostaje w pełni odrzucona, widać cały kontekst wypowiedzi więc takie marne prowokacje na pewno nie będą pomijane. Następnym razem pomyśl, bo zamiast warna możesz otrzymać inna karę Wink.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie