Mam pytanie kiedy ten serwer przestanie być ...... pod hajs bo to jest śmieszne , kupiłem drugiego vipa przez przypadek i nic z tego nie mam ani przedluzonego vipa ani innej rangi bo lepiej dostać hajs i nic z tym nie zrobić i czekać aż gracz kupi jeszcze raz rangę która chce i wtedy adminek zarobi siebie nie 20 tylko 40 bo tak jest lepiej. Kiedyś na live owego właściciela przez.przypadek kupiłem.dwa razy vipa i co wtedy właściciel zamienił mi.vipa na inny przedmiot to dlaczego teraz tak nie może zrobić. Oczywiste dlaczego każdy się może domyślić.
Dopercyzuj swoje "i nic z tego nie mam". Jeżeli nie otrzymałeś usługi to napisz na maila (co powinno być dla dla Ciebie oczywiste), zamiast rzucać błotem w naszą stronę...
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi powinieneś napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM
W treści Maila musi znajdować się:
W przypadku gdy usługa została zamówiona przez SMS:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
W przypadku gdy usługa została zamówiona przez SMS+:
1) Data wysłania:
2) Godzina wysłania:
3) Numer telefonu podany przy kupne:
4) Informacja zwrotna:
5) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
6) Twój nick na serwerze:
W przypadku gdy usługa została zamówiona przez PSC:
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
4) ID TRANSAKCJI:
5) Email podany przy kupnie usługi:
W przypadku gdy usługa została zamówiona przez PRZELEW (W TYM BLIK/PAYPAL):
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Emial podany przy kupnie usługi:
4) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
5) ID TRANSAKCJI:
Aby znaleźć ID transakcji trzeba wejść w EMAIL podany przy kupnie usługi i szukać wiadomości zatytułowanej "Płatność Cashbill" i tam szukamy ID transakcji (ciąg randomowych liter/liczb)
oczywiście ,że to zrobiłem i nic.
Pisałeś to w weekend więc pewnie odpowiedź uzyskasz na początku tego tygodnia.
Gosciu twierdzisz ze kupiles 2x ta sama usluge i masz do nas pretensje? zamiast poprosic o wymiane bezczelnie rzucasz gownem na lewo i prawo, nie jestes tu od wczoraj wiec powinienes wiedziec ze taka praktyka nigdy nic nie uzyskasz.
Usluga zostala zrealizowana zgodnie z zamowieniem, tylko ty masz wplyw na to co zamawiasz, nikt twojego telefonu nie zabral ani za ciebie smsow nie wysylal.
Pozdrawiam "Adminek".