MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [BUG] spiderman i lianny w bazie/za mapą
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dzisiaj postanowiłem się trochę pobawić klasą spiderman by rzucać w przeciwników pajęczynę, ale ta klasa ma też opcję wspinania się po ścianach poprzez tworzenie przed tobą lian. Przypadkiem zauważyłem, że można się wspinać za mapą (a bloków stawiać za to się nie da, więc sądzę że to bug), w bazie też da się tworzyć te liany na mapie wzgórze np od strony końca mapy jak się idzie bokiem do rogu za kamykiem w pewnym miejscu da się wspiąć. A tu mały dowód na to, że da się to zrobić:
https://imgur.com/a/isHZDeF
Skoro zawsze tak było, i był to główny atut tej klasy to po co to zmieniać? Nie był i nie jest to żaden bug, byla to celowy zabieg i jakiś pomysł na tą klasę i według mnie był on dobry.To, że nie da się budować za mapą, czyni tą klasę jeszcze bardziej unikalną. Spiderman i tak nie jest grywalną klasą na WD,
ponieważ 95% społeczności gra tam Ninjami więc, po co dobijać coś co i tak już ledwo oddycha, a może już nawet umarło?

Pozdrawiam.
Wątek - do zamknięcia.
Przekierowanie