MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: AC - błędy v2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dziś startuje kolejna "edycja" AC wszystkie błędy proszę zgłaszać w tym temacie posiłkować się wzorem:

Kod:
[b]Nick z serwera:[/b] Treść
[b]Błąd:[/b] Treść
[b]Jak to się stało:[/b] Treść
[b][b]Dostałeś bana Tak/Nie:[/b] Treść
Nagranie:[/b] Treść

Bardzo mile widzę filmy
UB all, Dziś kolejne testy
UB all? Super! Przecież tych dziesiątki cheaterów z boskimi itemami z OP zbanowanymi przez pomocników nie będzie przeszkadzało w rozgrywce!
testujcie to na royalu tam gra i tak malo graczy
Testy są SPK bo wykrywa kill aury itp. Tylko jakoś inni gracze cudem to uniknąć gdyby dało się to ulepszyć Tongue
Teraz się boję wychodzić na PvP bo jak dostane bana to sypne, a itemy to zobacze w sklepie do kupienia. Sad
(04-November-2015 16:52:57)ik(a)RA napisał(a): [ -> ]UB all? Super! Przecież tych dziesiątki cheaterów z boskimi itemami z OP zbanowanymi przez pomocników nie będzie przeszkadzało w rozgrywce!

W sensie odbanowani na trybach WD i PVP - czyli ci zbanowani testowym AC, bany globalne które były zostaja nadal Smile
---------------------------------------------------------------
Mam rozumieć ze teraz jak AC jest skonfigurowany to jest dobrze i można pozostać taki jaki jest? Pamiętające ze nie da się skonfigurować czegoś aby na 100% wykrywało
Na WD nadal pełno cheaterow ... Twierdza że wysraczy ustawić zasieng kill aury i nic nie wykrywa tego Wink
Ale, ten AC się respi różnie, czasami nawet milimetr od Ciebie, jednak wydaje mi się, że powinien być podkręcony.
Predator dostałem za nic sam wiesz że nie mam aury a i kolejny odkop
Stron: 1 2 3
Przekierowanie