MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Unban]ZejderPvP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego :ZejderPvP
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ dziś kupiłem Ub I po 10 minutach znowu dostałęm za Obraze JUż nie bendę Obrażać innych,serwera ani Administracji przepraszam
Serwer: Mineserwer.pl
(Przeprasza, że się wypowiadam Wink)
Jeśli już parę razy dostałeś bana za to samo to chyba jesteś recydywistą (Nwm jak się pisze).

Wysłane z ICarrot za pomocą uszek :3
(02-November-2015 20:58:02)Tobiasz napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego :ZejderPvP
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ dziś kupiłem Ub I po 10 minutach znowu dostałęm za Obraze JUż nie bendę Obrażać innych,serwera ani Administracji przepraszam
Serwer: Mineserwer.pl

Wiesz co to znaczy być recydywistą?
Napisałeś, że nim nie jesteś, a w uzasadnieniu dlaczego chcesz dostać UB sam piszesz, że już nie będziesz obrażać, a to oznacza, że jesteś recydywistą.
Yyyy ban po 10 min ??? hahaha
Koleś te bany nic cie nie uczą??? Musisz się wkońcu ogarnąć..
Ale są i plusy bo serwer zarabia, a ty tracisz kase.. ;p
W jakim celu ciagle tworzysz nowe konta na forum, dkoro poprzednie nie sa zbanowane?
Zejder znając ciebie to za cheaty znów dostałeś xd. A jesli obraziles administracje no to sorry... za to perm
jezu co ten serwer taki zjebany dostałem z aobraze od kalisa i chce ub
jezu co ten Zejder taki zjebany dostał z aobraze od kalisa i jeszcze chce ub
(02-November-2015 21:47:38)Tobiasz napisał(a): [ -> ]jezu co ten serwer taki zjebany dostałem z aobraze od kalisa i chce ub

Właśnie obraziłeś serwer.
Gratki, tylko pogorszyłeś sytuacje
Witaj Graczu. Twoje prośbo o odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie