MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Sky block mineserwer a minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie drodzy nasi admini. .. jako nalogiwy gracz skyblock na mineserwer jestem załamany tym co wczoraj zobaczyłem . Była już 23 30 oczywiście na trybie byłem już tylko ja . Wiadomo wszyscy czekają na ... no właśnie na co czekają ? .

Wbijaj z nudów na Sky block po sąsiedzku a tam z 25 osób z czego 5 z rangą i tryb lata jak tralala.

A nasz zdycha ogólnie widzi się nowych graczy codziennie oni się kręcą zadaja kilka pytań typu.

Co tak mało ludzi .... bo czekamy na nową edycję ... A kiedy będzie .... nie wiem .... to pa i tyle
Witaj !

Porównywanie Mineserwer'a do Minefoxa jest w sumie takie średnie na Minefoxie może być 450 osób a u nas będzie 250.Na Minefoxie zawsze było i raczej tak zostanie iż będzie zawsze większy ruch. Jest tam edycja z 2.5 na Minefoxie gdy na Mineserwerze była edycja też 2.5 też przesiadywały tam duże ilości osób.
Jednak ktoś wpadł na pomysł aby zrobić nową edycje skyblocka (3.0) MS.
Nie mówię że, ten pomysł był głupi itp ale jednak.... coś poszło nie tak.

Trzeba czekać na nową edycje ! MS
(17-November-2020 10:20:11)Shormik napisał(a): [ -> ]Witaj !

Porównywanie Mineserwer'a do Minefoxa jest w sumie takie średnie na Minefoxie może być 450 osób a u nas będzie 250.Na Minefoxie zawsze było i raczej tak zostanie iż będzie zawsze większy ruch. Jest tam edycja z 2.5 na Minefoxie gdy na Mineserwerze była edycja też 2.5 też przesiadywały tam duże ilości osób.
Jednak ktoś wpadł na pomysł aby zrobić nową edycje skyblocka (3.0) MS.
Nie mówię że, ten pomysł był głupi itp ale jednak.... coś poszło nie tak.

Trzeba czekać na nową edycje ! MS

Pytanie brzmi kiedy, nie otrzymujemy żadnych sygnałów. Serwer jest pusty, nikt nic nie wie, aż się odechciewa grać.
No nic czekamy ...

ogólnie w mojej ocenie ta edycja czyli 3.0 bije o głowę 2.5 a tam grywalnosc nie wynika że jest takie fajne bicie gigantów hehe ale ...

- jest o wiele łatwiej

- i z racji ze u nas kuleje jest mało osób .... brak konkretów kiedy ... straszenie Nowa edycja ale też brak konkretów ... ludzie najzwyczajniej idą tam bo jest pewność

A tu logujesz się pierwszy raz lubisz sky block wbijasz na tryb liczba ludzi coś koło 5 do 8 osób ... po chwili czytając czat uciekasz bo każdy pisze tylko o nowej edycji ale nie wiadomo kiedy .

Troszkę to się robi taka tajemnica jak z kartami do głosowania Sasina

No nic wygadalem się hehe dzięki
Przekierowanie