Proponuje ustalić termin na jedną lub dwie rundy UWAGA UWAGA bez profesji wojowników i potworów, a także bez boskich przedmiotów.
Niestety środowisko graczy nie jest skłonne do takich inicjatyw ale może zrobi wyjątek.
Żeby taka runda mogła się odbyć bez komplikacji trzeba by ją dobrze zorganizować, Niestety nie wiem jak.
Taka nie typowa rozgrywka była by też żeby przetestować balans.
Kolejna całkowicie bezsensowna i niepotrzebna propozycja z twojej strony...
Kolejny wątek do zamknięcia
(11-November-2020 17:20:55)SergioSmalec napisał(a): [ -> ]Żeby taka runda mogła się odbyć bez komplikacji trzeba by ją dobrze zorganizować, Niestety nie wiem jak.
I to wszystko podsumowuje.
Pomysł fajny lecz zgaduje, że nie przejdzie, ponieważ większość graczy będzie oburzona ze względu na brak możliwości używania przedmiotów/klas, które zakupili.
Z drugiej strony pamiętam, że była kiedyś taka koncepcja, aby stworzyć turniej WvsP, gdzie gracze mieli by grać bez boskich/klas premium. Może wznowić by tak ten projekt na nowo? Z tego co pamiętam to banan miał już specjalne funkcje do wygaszania boskich i możliwości wybrania klas premium/bossów.
@temat
tak jak podsumowala reszta, bezens
@up
zadnych turnieji nie bedzie, zainwestowalem i zmarnowałem swój czas, pomysł wam się nie spodobał przed jego realizacja czy ewentualnymi próbami wdrążenia wyśmiewczo go krytykowaliście, wiec turniejów żadnych na wvsp mieć już nigdy nie będziecie. Na siłę nikogo nie będę uszczęśliwiać.