Po wykonaniu ostatniego zadania kurierskiego dodało mi 32k exp, ale lvl sie nie zwiększył (mam 152lvl i 651kexp)
Pzdr
i żeby covid
was nie dotknął
ps. kiedy nowe zadania na warp halloween
152 lvl miałeś wcześniej, czy miałeś wyższy?
mam aktualnie 155lvl i 651k exp a np. N1kodem_ ma 162lvl i 659kexp, miał też podobny problem z exp przedtem
Czyli masz cofnięty lvl, czy wcześniej miałeś normalnie niższy i po prostu za dużo expa dostałeś po tym zadaniu? Nie pytam o N1kodema, bo on miał problem z cofniętym levelem. Pytam o Twoją sytuację.
Nie wzrósł mi lvl po dodaniu tych 30kexp z ostatniego zadania kurierskiego i mam niższy lvl w stosunku do exp'a
Ehhh... nie dogadamy się xD Podaj mi swój nick na serwerze, przygotuję pod niego funkcję uzupełniającą. Od jutra wystarczy, że otrzymasz kilka razy EXP, a levele których Ci brakuje zostaną nadane.
kolacja_
i mi się wgl lvl popsuły przed napisaniem wątku mialem 651k exp, przez ten czas zdobyłem 663k exp i lvl nie wzrósł ani o 1
Funkcja jest już przygotowana, będzie działać od jutra po restarcie trybu. Daj mi znać w wątku gdy proces się powiedzie. Gdyby coś nie śmigało to również daj znać

Niestety nie działa szefie
Już powinno śmigać