MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Jazda na Koniuu!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , chciałbym zgłosić już dosyć stary błąd który dotyczy jeżdżenia na boskim pegazie jako potwór.

A więc miałem ten błąd już zgłosić miesiąc temu ale gdzies tam wymknał mi sie z głowy.

Jeżeli chodzi o screena to gdzies mi sie zapodział więc jak znajde to zaraz wrzuce

Możliwym rozwiązaniem jest zablokowanie wsiadania na zwykłego konia (rycerz ma szkieleta) jako potwór.

EDIT:

Screena miałem chyba na laptopie którego formatowałem 2 tygodnie temu . Raczej nie znajde innego :/
Z tego co wiem to to jest zablokowane. Można wsiąść na konia "forsując" plugin, tak jak to było w przypadku boskich itemów w skrzynce i odbieranie ich jako potwór.
+ to, że czasami jak masz np wolne miejsce w 1 pasku eq i dostajesz pegaza to on zamienił mi sie za Młot a ten zniknął. Ale po chwili odzyskałem swoją właśność. Nie znaczny ,,błąd" więc Heart
(15-November-2020 14:40:21)bum35 napisał(a): [ -> ]Z tego co wiem to to jest zablokowane. Można wsiąść na konia "forsując" plugin, tak jak to było w przypadku boskich itemów w skrzynce i odbieranie ich jako potwór.

dodalem inna blokade...
Przekierowanie