MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: MAX123x
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak, 2 razy.
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ to nie był sojusz SzYmiii tylko ja najpierw zawszę lecę na słabszych graczy później tych lepszych z boskimi itp. A to, że ja czy ktoś do mnie kucnął to nie znaczy że to jest od razu sojusz, a że mnie nie bił to nie moja wina. Zabił bym go później.
• [b]Powód blokady: Sojuszowanie się z graczami na trybie WvsP3
• [b]Data nałożenia blokady: 10.11.2020r.
• [b]Moderator banujący: SzYmiii
• [b]Serwer: MineFox.pl
(10-November-2020 12:44:15)MAX123x napisał(a): [ -> ]Ponieważ to nie był sojusz SzYmiii tylko ja najpierw zawszę lecę na słabszych graczy później tych lepszych z boskimi itp.

Najpierw lecisz na słabszych? Ciekawe bo zacząłeś rzucać się w najlepszych i rzucać w nich miksturami krzywdy, lecz jednego gracza nie biłeś, przechodziłeś obok niego, a raczej go omijałeś. A co lepsza wszystko to było centralnie obok mnie

(10-November-2020 12:44:15)MAX123x napisał(a): [ -> ]A to, że ja czy ktoś do mnie kucnął to nie znaczy że to jest od razu sojusz

Blokadę na konta dostaliście za to, że się nie biliście

(10-November-2020 12:44:15)MAX123x napisał(a): [ -> ]a że mnie nie bił to nie moja wina

A to, że ty go nie biłeś to też nie Twoja wina? Proszę Ciebie, to, że On Ciebie nie bił nie oznaczało, że ty nie mogłeś go bić.

Ban jest czasowy i mam nadzieję, że po jego wygaśnięciu, podobnej sytuacji już nie będzie.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie