MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bugi/Błędy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, a więc miałem zgłosić również na forum, iż na trybie skywars, woda/lawa z jednego wiadra tworzy wielki sześcian wokół nas z wody/lawy, z którego to ciężko się wydostać, co zazwyczaj kończy się śmiercią.
Zauważyłem również, że strzały potrafią przy maksymalnym naciągnięciu łuku po prostu "wypaść" na ziemię, jakbym naciągał sekundę.
Proszę o naprawienie tych błędów gdy tylko będzie taka możliwość,
Pozdrawiam

P.S. W linku daję link do plików/screenów
https://imgur.com/a/O2zp0iW
(09-November-2020 02:46:22)FoxyThe11 napisał(a): [ -> ]Siema, a więc miałem zgłosić również na forum, iż na trybie skywars, woda/lawa z jednego wiadra tworzy wielki sześcian wokół nas z wody/lawy, z którego to ciężko się wydostać, co zazwyczaj kończy się śmiercią.
Zauważyłem również, że strzały potrafią przy maksymalnym naciągnięciu łuku po prostu "wypaść" na ziemię, jakbym naciągał sekundę.
Pozdrawiam

P.S. Jeszcze dzisiaj dorzucę załączniki

Witaj, 2 dni temu napisałem w tym samym dziale temat, w którym uwzględniłem owy błąd. Tryb SkyWars działa na wersji 1.8, na wyższych mogą występować takie bugi - z tym co opisałeś spotkałem się na wersji 1.11, natomiast na 1.15.2 na której gram obecnie (prawie) wszystko jest w porządku.
Siema, dzięki za odpowiedź! Spróbuję później Wink

(09-November-2020 20:20:39)Bagietka napisał(a): [ -> ]
(09-November-2020 02:46:22)FoxyThe11 napisał(a): [ -> ]Siema, a więc miałem zgłosić również na forum, iż na trybie skywars, woda/lawa z jednego wiadra tworzy wielki sześcian wokół nas z wody/lawy, z którego to ciężko się wydostać, co zazwyczaj kończy się śmiercią.
Pozdrawiam

P.S. Jeszcze dzisiaj dorzucę załączniki

Witaj, 2 dni temu napisałem w tym samym dziale temat, w którym uwzględniłem owy błąd. Tryb SkyWars działa na wersji 1.8, na wyższych mogą występować takie bugi - z tym co opisałeś spotkałem się na wersji 1.11, natomiast na 1.15.2 na której gram obecnie (prawie) wszystko jest w porządku.
(09-November-2020 20:20:39)Bagietka napisał(a): [ -> ]Witaj, 2 dni temu napisałem w tym samym dziale temat, w którym uwzględniłem owy błąd. Tryb SkyWars działa na wersji 1.8, na wyższych mogą występować takie bugi - z tym co opisałeś spotkałem się na wersji 1.11, natomiast na 1.15.2 na której gram obecnie (prawie) wszystko jest w porządku.
Dobrze wiedzieć na przyszłość Big Grin
Przekierowanie