• Twój nick z gry: xOreox
• Nicki osób posądzonych: Trawsonek
• Najdokładniejsza data zdarzenia: Od nie dawna
• Opis zdarzenia: Trawsonek nie chce mu się sprawdzać czy ktoś ma racje czy nie i np odrzuca skargę lenistwo !!!
• Dowody: A wystarczy se zobaczyc na ostatnie posty graczy
• Serwer: Ms forum
Chłopie a powiedz mi czego np dużo graczy tez tak twierdzi ?
"Chłopie" póki co widzę, że tylko ty piszesz kolejny wątek pozbawiony sensu i logicznych argumentów, druga sprawa jest taka, że skarga bez dowodów jest nieważna jak ty tego nie rozumiesz to cóż jest to twój problem, a nie mój ponieważ jest to napisane w regulaminie skarg, a jeśli nie umiesz czytać to się naucz... Lenistwo u mnie? Chyba kpisz, zajmuje się od nie dawna administracją, brałem udział w tworzeniu takich trybów jak survival, easy hardcore, ultrapvp, kitpvp - (w budowie) i wiele innych projektów i rzeczy, w których pomagałem i brałem udział... Więc do prawdy zanim cokolwiek napiszesz to pomyśl czasem, bo słowa argument to ty jednak nie znasz...
Chłopie ty chyba mnie nie rozumiesz mi chodzi .że jak tak podobno wszystkim się zajmujesz zobacz se Survival i czm nie rozwiązałeś tych spraw ?
To jest moja odpowiedź, bo jak widać nic do ciebie nie dociera.
![[Obrazek: 975c59692943cb30e51f293bf087a528.jpg]](https://i.pinimg.com/564x/97/5c/59/975c59692943cb30e51f293bf087a528.jpg)
Powiem tak zachowujesz się jak dzieciak masz admina to se możesz.Ty lepiej kliknij se on bo jak narazie to twoja głupota mnie zadziwia
Ja chce tylko powiedzieć jakie masz błęndy a ty kozaczysz
Płaczesz ?
Nazywasz trawe dzieckiem a twoja ortografia świadczy ze jesteś nieukiem w pierwszych klasach podstawówki...
Zero merytorycznych argumentów tylko marne zaczepki, jeśli poprzednie wątki wyglądały tak samo to nie dziwne ze nikt z trollem nie podjął dyskusji.
@Trawa
Stworzyłeś survival i easyhardcore? Bardzo ciekawe. Później nawet moderacja wypisuje brednie myśląc jakbyś się na czymś znał w zakresie technicznych spraw i miał jakiekolwiek umiejętności w nich.
https://files.fm/u/qsptg6h9