MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja Expowisko 100
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej

Ostatnio wraz z stara ekipa MegaRPG znaleźliśmy mapę na internecie która zdecydowaliśmy się wykorzystać kilka ss z mapy: https://imgur.com/a/BJif2oE

Mobki wraz z dropem zostaly napisane (% na bossa tak samo dziala poprawnie)
Na mapce znajdziemy 3 rodzaje mobow:
- Krowy (Hathary)
- Konie (Boskie Potwory)
- Wither Skeletony (Boskie Wyslanniki)

Na mapie występują 67 respow Mobów (myślę ze i tak za dużo patrząc ze na MS 100 lvl maja 2 osoby oraz 4 osoby maja po 99 lvl, na MF nie ma żadnej osoby powyżej 95lvl)
Występują tam 2 bossy (Dusza Niebios, Zeus)

Zaznaczę tez mapa została zabezpieczona z 99% bugów na które da się wejść i Expic.

Moby zrobione przez PoProstuMaciek69
Mapa zabezpieczona przez Hulanko23
Tester expowiska - piotr0727

Jak propozycja się przyjmie to mamy jeszcze kilka nowych projektów które maja na celu reaktywacje MegaRPG
Mapka bardzo fajna, bossy zapowiadają się ciekawie, tak samo jak pozostałe moby. Jestem jak najbardziej za Wink
A wejście na to expo gdzie będzie? bo na spawnie chyba juz nie ma miejsca na kolejny portal chyba ze będzie cos przestawiane
(06-November-2020 15:48:20)Gryfcio napisał(a): [ -> ]A wejście na to expo gdzie będzie? bo na spawnie chyba juz nie ma miejsca na kolejny portal chyba ze będzie cos przestawiane

Myślę ze to najmniejszy problem można tez dać NPC z TP na exp jak jest to na BestRPG
@refresh
podeslij paczke na priv (mapa/moby), przejrze Smile
wysłane Smile
Jeśli wyjdzie 100 expo to czy będą na nim dropić z mobów eme/ruby/diaxy V? i czy wyjdą też gemy od 100lvl? Tongue
(11-November-2020 18:54:42)Polus_live napisał(a): [ -> ]Jeśli wyjdzie 100 expo to czy będą na nim dropić z mobów eme/ruby/diaxy V? i czy wyjdą też gemy od 100lvl? Tongue

Z tego co wiem Maciek ustawił Klejnoty V jako normalny drop z mobów a odnośnie gemów to szykuje jakiś quest drużynowy
Przekierowanie