W tym wątku chciałbym poprosić o usunięcie/zmianę jednej z funkcji na WvsP, która powoli robi się irytująca i nie jeden gracz narzekał na to. Dotyczy ona głównie klas wojowników Archanioł, Wszechmogący itp. A mianowicie wyrzucanie itemów z tych klas. Klikając Q (w moim przypadku klawisz na wyrzucanie itemów) przez przypadek itemy z tych klas np. Wysoki podskok, Anielskie pioruny, elytra itp. one znikają całkowicie, gdzie w przypadku bosów tak nie jest. Wyrzucając u bosów/potworów item on ciągle pozostaje w EQ a u wojowników tak nie jest. Prosiłbym żeby zostało to naprawione.
Jest to celowe, w koncu potwory nie moga nic zbierac i tam faktycznie PRZYPADKIEM mozna kliknac na Q co wiekszego sensu nie ma, gdyz potwor ma srednio pare itemow, klasy bossow pelny pasek i wiecej ich miec nie będą bo nie moga. W przypadku wojownikow przedmioty nie raz chce sie wyrzucic z eq, czesc celowo jest niedropowalna z uwagi ze naleza wylacznie do klas premium i nie sa przeznaczone dla innych osob/klas, nie chodzi o to aby jeden archaniol dal innemu wszechmogacemu ksiege oczyszczenia, elytre oraz anielskie pioruny...
Oczywiscie mozna to na upartego rozwiazac w inny sposob, jesli wiekszosci jest to potrzebne to moge to zmienic.
No ta ale i tak przez skrzynke można te itemy dawać innym.
Zapewne zamysł był taki aby zablokować wywalanie takich itemów jak:
-Wysoki Podskok
- Księga oczysczenia
- Anielskie Pioruny
I pare innych takich ktorych nie chce mi sie wypisywac ( chodzi mi glownie o itemy ktore po wyrzuceniu znikaja czyli sie tak jakby niszcza)
@up
yep, i tylko takie itemy maja blokade.
(06-November-2020 21:05:14)Admin napisał(a): [ -> ]Jest to celowe, w koncu potwory nie moga nic zbierac i tam faktycznie PRZYPADKIEM mozna kliknac na Q co wiekszego sensu nie ma, gdyz potwor ma srednio pare itemow, klasy bossow pelny pasek i wiecej ich miec nie będą bo nie moga. W przypadku wojownikow przedmioty nie raz chce sie wyrzucic z eq, czesc celowo jest niedropowalna z uwagi ze naleza wylacznie do klas premium i nie sa przeznaczone dla innych osob/klas, nie chodzi o to aby jeden archaniol dal innemu wszechmogacemu ksiege oczyszczenia, elytre oraz anielskie pioruny...
Oczywiscie mozna to na upartego rozwiazac w inny sposob, jesli wiekszosci jest to potrzebne to moge to zmienic.
Robiąc to, że itemy tych klas premium nie znikają po wyrzuceniu to zmieniłoby tylko to, że głupio byśmy nie stracili takiego itemka. A jeśli chodzi o przekazywanie itemów z Archanioła i innych klas premium dla innych to nic trudnego. Do skrzynki wkładasz jakiś item np. bloki i podmieniasz go innym itemkiem z klasy premium.
No dobrze ale co ma do tematu przekazywanie itemów przez skrzynke od wojownika dla wojownika? Jak ktoś chce komuś coś dać to niech daje , jego sprawa. Przynajmniej ja mam takie poglądy na to.
Poprawilem zgodnie z prosba, procz elytry i bodajze argmagerdona.