Witam, piszę w sprawie dodania komendy /pay nick tak jak było na wd 0.1 co moim zdaniem było fajną opcją. Proszę o rozpatrzenie sprawy oraz liczę że będzie rozpatrzona poprawie.Z góry dziękuje i pozdrawiam

Mam tylko 2 kontrargumenty:
-gracze zaczęliby handlować walutą wirtualną dostępną w grze za walutę realną. (np, 10k za 10psc)
-multikonta w celu farmienia kasy za zwycięstwo/przegranie i przelewanie na konto główne.
To ja też dodam od siebie 2 kontrargumenty:
-Istniejąca topka pod względem $ w której Nissorasuy_ ma top 1. Wiadomo, że znajdą się osoby które specjalnie oddadzą cały $ 1 osobie, żeby go wyprzedzić.
-Płacz/spam na forum związany ze znikającą forsą z konta- prośby o przywrócenie danej kwoty na konto.
(05-November-2020 13:33:22)DawidSS napisał(a): [ -> ]To ja też dodam od siebie 2 kontrargumenty:
-Istniejąca topka pod względem $ w której Nissorasuy_ ma top 1. Wiadomo, że znajdą się osoby które specjalnie oddadzą cały $ 1 osobie, żeby go wyprzedzić.
-Płacz/spam na forum związany ze znikającą forsą z konta- prośby o przywrócenie danej kwoty na konto.
no to jak będą chcieli w taki sposób stracić pieniądze to niech stracą ich sprawa
(05-November-2020 13:03:39)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]Mam tylko 2 kontrargumenty:
-gracze zaczęliby handlować walutą wirtualną dostępną w grze za walutę realną. (np, 10k za 10psc)
-multikonta w celu farmienia kasy za zwycięstwo/przegranie i przelewanie na konto główne.
wymiany za normalna walutę są karane
O to chodzi, dlatego lepiej tego nie ułatwiać, administracja nie jest w stanie kontrolować każdej transakcji.
Dobrze jakbyś podał argumenty przy swojej propozycji, bo ja nie widzę celu dodawania takiej komendy.
Weźcie fajne to było a łatwo zauważyć jak ktoś o takim samym adresie IP afczy więc da się upominać Mk ale pszydalo by się ftedy więcej policji
Temat wałkowany wiele razy.