MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] mam problem !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Miałem komputer u naprawy i musiałem mieć nowy monitor i w tedy mi wszystkie pliki usuneło.Kto mi pomorze zainstalować minecrafta byzyczu.
Czekam na pomoc
(31-October-2015 16:59:52)loldawid10 napisał(a): [ -> ]Miałem komputer u naprawy i musiałem mieć nowy monitor i w tedy mi wszystkie pliki usuneło.Kto mi pomorze zainstalować minecrafta byzyczu.
Czekam na pomoc
Zaling... Po pierwsze powinienes napisac to w PROBLEMY i Pytania... A po drugie z czego co sie orientuję masz brata roko i może skopiuj od niego minecraft na pendrive i wklej go do siebie? Trzeba pomyslec... Lub zainstaluj go ze strony zyczu ;/
Minecraft by zyczu nie polecam miałem go i cały cas się psuł Polecam ci Shiginima Launcher masz wszystkie wersje nawet 1.9 kóre jest jeszcze nie dopracowane Mc wystarczy pobrać tu
http://www.nextwap.net/file/DMclOW31ba/s...v2000.html
Uruchamiasz i odrazu działa.
-----------------------------
Jeżeli chodzi o wgrywanie skinów czy TxT Normalnie się wgrywa jak na By Zyczu a w folderze Version
Wygrywasz pliki takie jak (chety lub jakieś zabespieczenia) Np:ja mam wgrane Paczke McHc na anty cheat Big Grin
Tutaj masz link do minecraft by zyczu: -- usunieto --

Czekasz 6 sekund i w prawym górnym rogu masz SKIP AD, klikasz i Ci się pobiera.

//usunalem reflink. Jeżeli chcesz nadal umieścić link, zrób to na bezpłatnym hostingu i bez skracania linków. Piotrovsky
Przekierowanie