MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] poszukuję informacji wstępnych i zapytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć rozpiskę co gdzie można zdobyć na tym serwerze, co jest zablokowane (np. zauważyłem że zegary z redstone'a wyłaczają się po chwili), co robią poziomy i statystyki, dokładne informacje, % dropów rzeczy jeśli jest dostępne.

Oraz zapytanie: Czy jeśli zakupiłem spawner, postawiłem go i chciałem go podnieść, to czy mogę prosić o przywrócenie spawnera, czy administracja idzie zasadą radź sobie sam?

Jeśli tak, to co jest potrzebne aby móc spawnery przenosić? Silk Touch?
Witam co do spawnera tak jedwabny dotyk i wypada ci spawner i proszek ... uwaga na clerlaga aby Ci z przed nosa ity nie zabrało ...

Reszta opisze Ci później bo dziecko mi żyć nie daje

Nad naszym tematem są dwa tematy pomocnicze jeden od admin o nowej edycji i jeden od naszej kochanej th4mblr zawsze coś pomogą
(29-October-2020 18:49:06)person7557 napisał(a): [ -> ]Witam, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć rozpiskę co gdzie można zdobyć na tym serwerze, co jest zablokowane (np. zauważyłem że zegary z redstone'a wyłaczają się po chwili), co robią poziomy i statystyki, dokładne informacje, % dropów rzeczy jeśli jest dostępne.

Oraz zapytanie: Czy jeśli zakupiłem spawner, postawiłem go i chciałem go podnieść, to czy mogę prosić o przywrócenie spawnera, czy administracja idzie zasadą radź sobie sam?

Jeśli tak, to co jest potrzebne aby móc spawnery przenosić? Silk Touch?
Tak, potrzebny jest kilof z Silk Touchem, wtedy spawnery wypadają bez problemu.
Przekierowanie