28-October-2020, 21:00:46
• Nazwa użytkownika zbanowanego: 0hhGod_
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: bardzo dawno na starym nicku
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcialbym dostac ub z powodu takiego, gdyz
Zaczalem spowrotem grac na ms ii tak jednym slowem duzo sie klepalem i nikt mnie nie zabil wiec sie nie dziwie ze bylem podejrzany o cheaty. zaczalem byc sprawdzany przez administratora o nicku shrom. Sprawdzil mi wszystko co moglo byc zwiazanego z cheatami i po chwili znalazl plik o ktorym zapomnialem istnieniu byl to clicer ktory byl ostatni raz uzywany 25pazdziernika a dzis czyli 28pazdziernika bylo moje pierwsze logowanie na serwer po dlugiej przerwie. Mysle ze daloby sie skrocic kare lub inny sposob, mam mozliwosc kontaktu przez TeamSpeak
• Powód blokady: wspomagacze
• Data nałożenia blokady: 2020.10.28
• Moderator banujący: shrom
• Serwer: Mineserwer.pl
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: bardzo dawno na starym nicku
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcialbym dostac ub z powodu takiego, gdyz
Zaczalem spowrotem grac na ms ii tak jednym slowem duzo sie klepalem i nikt mnie nie zabil wiec sie nie dziwie ze bylem podejrzany o cheaty. zaczalem byc sprawdzany przez administratora o nicku shrom. Sprawdzil mi wszystko co moglo byc zwiazanego z cheatami i po chwili znalazl plik o ktorym zapomnialem istnieniu byl to clicer ktory byl ostatni raz uzywany 25pazdziernika a dzis czyli 28pazdziernika bylo moje pierwsze logowanie na serwer po dlugiej przerwie. Mysle ze daloby sie skrocic kare lub inny sposob, mam mozliwosc kontaktu przez TeamSpeak

• Powód blokady: wspomagacze
• Data nałożenia blokady: 2020.10.28
• Moderator banujący: shrom
• Serwer: Mineserwer.pl