MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[/berecik69]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[/tak]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[/bo niestety niemam teamspeaka by mnie mod sprawdził a chciałem jak najszybciej zostać unbanowany.]
• [b]Powód blokady:[/wspomagacze]
• [b]Data nałożenia blokady:[/27.10.2020 rok]
• [b]Moderator banujący:[/skydiks]
• [b]Serwer:[/MineFox.pl]
Zbanowałem Ciebie za wspomagacze, ponieważ Cię o nie podejrzewałem, biłeś z zaskakującej liczby kratek. Wszedłeś od razu na multikoncie i chciałeś się odwołać do owego bana. Z miejsca Ci podałem 2 możliwe sposoby: odwołanie na forum, wyjaśnienie na teamspeaku. Na teamspeaka wejść nie mogłeś, bo go nie miałeś, więc poprosiłem Ciebie od razu o podanie anydeska lub teamviewera. Zamiast tego podałeś mi discorda, nie wiem po co. Po ponownym dołączeniu dopytywałeś się, co to za programy, więc Ci grzecznie wytłumczyłem - "Program, dzięki któremu Ciebie sprawdzę", ale i tak, mimo moich tłumaczeń nie pobrałeś żadnego z nich. Tak więc, jeżeli wciąż chcesz, żebym Ci nadał unban to zgłoś się do mnie na centrum pomocy minefox w celu sprawdzenia Ciebie, najlepiej z dopiskiem <Twój nick>/skydiks, wtedy będę wiedział, że kierujesz się ze sprawą do mnie. Innego wyjścia nie ma. Masz na to 7d od momentu wysłania mojej wiadomości. Najlepiej jakbyś się zjawił w okolicach od 16:00.
(28-October-2020 10:16:30)skydiks napisał(a): [ -> ]Zbanowałem Ciebie za wspomagacze, ponieważ Cię o nie podejrzewałem, biłeś z zaskakującej liczby kratek. Wszedłeś od razu na multikoncie i chciałeś się odwołać do owego bana. Z miejsca Ci podałem 2 możliwe sposoby: odwołanie na forum, wyjaśnienie na teamspeaku. Na teamspeaka wejść nie mogłeś, bo go nie miałeś, więc poprosiłem Ciebie od razu o podanie anydeska lub teamviewera. Zamiast tego podałeś mi discorda, nie wiem po co. Po ponownym dołączeniu dopytywałeś się, co to za programy, więc Ci grzecznie wytłumczyłem - "Program, dzięki któremu Ciebie sprawdzę", ale i tak, mimo moich tłumaczeń nie pobrałeś żadnego z nich. Tak więc, jeżeli wciąż chcesz, żebym Ci nadał unban to zgłoś się do mnie na centrum pomocy minefox w celu sprawdzenia Ciebie, najlepiej z dopiskiem <Twój nick>/skydiks, wtedy będę wiedział, że kierujesz się ze sprawą do mnie. Innego wyjścia nie ma. Masz na to 7d od momentu wysłania mojej wiadomości. Najlepiej jakbyś się zjawił w okolicach od 16:00.
Czy mógłbyś mi odesłać oddzielny link do centrum pomocy?
Centrum pomocy znajduje się nieco wyżej nad poczekalnią na serwerowym teamspeaku minefox.pl.
(28-October-2020 12:12:57)skydiks napisał(a): [ -> ]Centrum pomocy znajduje się nieco wyżej nad poczekalnią na serwerowym teamspeaku minefox.pl.
to czekam na 16 czy krócej założyłem go i mam nick ustawiony
Przypominam, że musisz mieć aktywowany mikrofon, inaczej bot będzie Ciebie cały czas wyrzucał z kanału.
(28-October-2020 19:07:33)skydiks napisał(a): [ -> ]Przypominam, że musisz mieć aktywowany mikrofon, inaczej bot będzie Ciebie cały czas wyrzucał z kanału.
no i jest problem z mikrofonem u mnie więc narazie niemam pomysłu na czym mógłbyś mnie sprawdzić teamvievera mam
W takim razie wejdź po prostu na team speaka, przejdź na kanał Centrum Pomocy TeamSpeak, jeżeli będzie otwarte, poproś administratora o zarejestrowanie, kliknij następnie na kanał Minefox i w opisie kanału po prawej stronie odnajdź mój nick i napisz do mnie w prywatnej wiadomości. W takim wypadku przeniosę Ciebie na kanał pomocy.
Gracz nie stawił się na team speaka. Prośbę odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie