22-October-2020, 00:29:49
Nie chce z tego zrobić jakiegoś dużego problemu ale chciałem powiedzieć żeby SzybkiBanan trochę grzeczniej i kulturalniej odpowiadał widzom. Zauważyłem że często chamsko lub nie odpowiednio odpowiada na wiadomości. Prawdopodobnie nic sobie z tego nie zrobi ale kto wie może coś to do.
Dowód: (w załączniku jest również zdjęcie)
Pytanie do SzybkiBanan
Cześć. Mam takie 2 pytania. Czy jeśli bym chciał napisać jakiś skrypt/plugin do WvsP 3 to:
1.Co to ma być - plugin czy skrypt? (Lub to i to)
2.Na jaką ma być wersje?(bo z dostępnych to mam 1.8)
Z całym szacunkiem ale nie wiem co to za głupi wątek, nie interesuje mnie co prywatnie dla siebie piszesz, mi nic takiego nie potrzebne dlatego nie wiem po co mnie o cokolwiek pytasz.
Skoro na starcie wypisujesz cos ala "z dostepnych mam 1.8" to znaczy ze najpewniej nic nie masz ani nic nie potrafisz, zapewne znalazles w necie cos ala dVSz ktore nie dziala wogole i sadzisz ze cos wyczarujesz z niczego.
Następnym razem można normalnie odpowiedzieć a nie obrażać kogoś że nic nie umie tyle.
Dowód: (w załączniku jest również zdjęcie)
Pytanie do SzybkiBanan
Cześć. Mam takie 2 pytania. Czy jeśli bym chciał napisać jakiś skrypt/plugin do WvsP 3 to:
1.Co to ma być - plugin czy skrypt? (Lub to i to)
2.Na jaką ma być wersje?(bo z dostępnych to mam 1.8)
Z całym szacunkiem ale nie wiem co to za głupi wątek, nie interesuje mnie co prywatnie dla siebie piszesz, mi nic takiego nie potrzebne dlatego nie wiem po co mnie o cokolwiek pytasz.
Skoro na starcie wypisujesz cos ala "z dostepnych mam 1.8" to znaczy ze najpewniej nic nie masz ani nic nie potrafisz, zapewne znalazles w necie cos ala dVSz ktore nie dziala wogole i sadzisz ze cos wyczarujesz z niczego.
Następnym razem można normalnie odpowiedzieć a nie obrażać kogoś że nic nie umie tyle.