MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie miłe zachowanie SzybkiegoBanana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie chce z tego zrobić jakiegoś dużego problemu ale chciałem powiedzieć żeby SzybkiBanan trochę grzeczniej i kulturalniej odpowiadał widzom. Zauważyłem że często chamsko lub nie odpowiednio odpowiada na wiadomości. Prawdopodobnie nic sobie z tego nie zrobi ale kto wie może coś to do.

Dowód: (w załączniku jest również zdjęcie)

Pytanie do SzybkiBanan
Cześć. Mam takie 2 pytania. Czy jeśli bym chciał napisać jakiś skrypt/plugin do WvsP 3 to:
1.Co to ma być - plugin czy skrypt? (Lub to i to)
2.Na jaką ma być wersje?(bo z dostępnych to mam 1.8)

Z całym szacunkiem ale nie wiem co to za głupi wątek, nie interesuje mnie co prywatnie dla siebie piszesz, mi nic takiego nie potrzebne dlatego nie wiem po co mnie o cokolwiek pytasz.

Skoro na starcie wypisujesz cos ala "z dostepnych mam 1.8" to znaczy ze najpewniej nic nie masz ani nic nie potrafisz, zapewne znalazles w necie cos ala dVSz ktore nie dziala wogole i sadzisz ze cos wyczarujesz z niczego.

Następnym razem można normalnie odpowiedzieć a nie obrażać kogoś że nic nie umie tyle.
Powiem że to prawda. Bardzo mnie zraziła ta odpowiedź Szybkiego Banana, ale powiem że nieraz widziałem jego niemiłe komentarze zwrócone do innych urzytkowników. Nie wiem czy ja to źle zrozumiałem, ale jeśli tak to niech banan w trochę lepsze słowa ubierze wypowiedź bo nie każdy może to dobrze zrozumieć. ):

Może nie wytłumaczyłem że chodziło mi o to że podając w jakimś wątku pomysł na nowy item mógł bym go napisać (przynajmniej spróbować) i chciałem wiedzieć czy ma to być plugin lub skrypt i na jaką wersję żeby banan mógł to np sprawdzić. I może niezrozumiał tego pytania. ):
Dla obrony SzybkiegoBanana chciałbym wspomnieć że odpisuję on dosłownie na naprawdę większość tematów i czasem po prostu może być też zażenowany tym co ktoś piszę, a jednak mimo wszystko odpisze mu co o tym myśli . To nie są odpowiedzi w stylu "to jest słabe i nie przejdzie" tylko na prawdę rozbudowana krytyka, która ma bardzo często parę linijek zdań. Ja tam wolę dostać odpowiedź w której skrytykuję mój pomysł, wyjaśni co mu się nie podoba w nim, bo przez coś takiego można wymyślić coś jeszcze lepszego. Czasem rzeczywiście odpowiedź jest niesatysfakcjonująca jak np w twoim screenshocie, ale nie da się po prostu odpowiedzieć na każde czasem strasznie głupie pytanie rozbudowaną wypowiedzią. Bo na głupie pytanie na ogól dostaję się głupią odpowiedź.

A po drugie czemu to jest w dziale WvsP3 ?
Sam niewiem. xd
Co za bzdury, SzybkiBanan to najmilszy człowiek jakiego znam, kiedyś chciał mi nawet pomóc budować domek na creative <3
Ja tam nic do niego niemam ale chciałem powiedzieć poprosut że tamta jego odpowiedź mnie obraziła. Niesądze żeby był on taki zły.
Napisał "z całym szacunkiem" to już dowód, że nie chciał nikogo obrazić. Ten wątek nie ma sensu.
Po za tym jeśli Cię uraził to kim trzeba być by robić dodaktowe konto by o tym napisać. Serio autor tego wątku wygląda jak Twój bot Kelly303. Dołączył wczoraj by napisać, że admin jest nie dobry XD
Czy tylko mi się wydaje, że @Miłyczłowiek to mulciak @Kelly303? XD
+1 bum35
Te konto to nie ja tylko mój kolega. Powiedziałem mu o tym i chciał odpisać bananowi. Mówiłem żeby tego nierobił a on swoje.
Stron: 1 2
Przekierowanie