MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] EasyHardcore ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Pokrywsonik2
Nicki osób posądzonych: shorm
Najdokładniejsza data zdarzenia: 20.10.2020 godzina 18:40
Opis zdarzenia: Zacząłem grę na tym trybie (easyhardcore) dzień wcześniej od bana, którego dostałem z powodu wykorzystywania błędów gry związanych z bedrockiem. Tepnąłem się na spawna, przeszedłem kilkanaście kratek i podniosłem bloczek bedrocka. Napisałem o tym na czacie i po kilku minutach dostałem permaentną blokadę na moje konto. Bardzo mnie to zdziwiło, ponieważ nawet nie wiedziałem o takowym błędzie z bedrockiem.
Dowody: Niestety nie mam dowodów jedynie zdjęcie bana w załączniku.
Serwer: Mineserwer. pl
Witaj !

Zastanawia mnie jedno: dostałeś bana za pisiadanie/używanie bedrocka dzień wcześniej jak napisałeś i ty dalej nie wiesz że nie można go posiadać/używać?
Jeśli znalazłeś blok który jest błędem gry pierwsze co powinieneś zrobić to zgłoszenia tego faktu administracji na forum/najlepiej teamspeaku3/na helpop.
A co ty zrobiłeś po znalezionym bedrocka? pochwaliłeś się nim na czacie i schowałeś do enderchesta jeśli nie chciałeś go wykorzystać bo jak wiemy jesteś wzorowym graczem który gra na mk to powiec co chciałeś z nim zrobić i co miałeś w głowie gdy wkładałeś go do enderchesta ? Że będzie on sobie tak leżał w twojej skrzynce? Na pewno nie leżałby on długo. A co ty myślałeś że dostaniesz bana na parę sekund czy minut?
Na twoim miejscu też bym się bardzo zdziwił po tym jak dzień wcześniej dostałeś bana z bardzo podobnym powodem jeszcze za to samo. Jeśli nie wiedziałeś że jest takowy błąd z bedrockiem to pewnie niemiałbyś tego bana z dnia wcześniejszego.
Poza tym na czacie były prowadzone cały czas dyskusje na temat właśnie BEDROCKA a także wyjaśnienia dlaczego cała gildia grająca na tym trybie i posiadająca pokoje z bedrocka dostała bana.

Jeśli nie potrafisz czytać i z myśleniem też jest u ciebie trudno to zalecam konsultacje z lekarzem/psychologiem.

To wszystko co chciałem ci odpowiedzieć w tej skardze. Smile
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie