MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug na serwerze Minefox.pl Survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mianowicie na serwerze jest coś takiego jak anty spam na cobblexy premium. Po otworzeniu 10 coblexów premium resztę którą mam w ekwipunku zamienia mi na zwykłe coblexy(nie premium) ostatnio straciłem na tym około 10 coblexów premium co przekłada się na rachunek 9*10=90 staków cobla. Mam nadzieje że błąd zostanie naprawiony a coblexy premium zostaną mi zwrócone! Sprawę mogę również wytłumaczyć na ts3 technikowi serwera.
znalezłem błąd i hackera zjednoczesnie z 2 dni temu(około godziny 22:30 a 23:30) jak byłem na misturze niewidzice zostałem zabity przez gracza piotrekssss. Na początku myslałem że użył mistury noktowizja, ale podczas drugiej walki w wodzie miałem effekt podpalenienia i obrażenia od ognia i podczas walki robienia zapis obraze i gra mi się wyłączyła, następnego dnia rano logowałem się do gry i widzę ze nie żyje. Zamin wylogowałem sie robiłem z gry robiłem mur z bruku na górze. Dzisiaj wchodze do gry i widze jak baza jest cześciowo zniszczona na terenie gildii tylko mur poprawiłem. Czy możecie sprawdzi czy gracz piotrekssss czy był moje baza wczoraj i czy miał tnt oraz crepper na górze bo dziś mnie atakował mod skeleton z łuki na niewidzce i mnie zabił.

p.s. nie znalełem zapisanego obrazu z walki na serwerze na kompie
Przekierowanie