MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja TOP WYSP po za TOP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Was ...

Tryb sky block po naprawianiu błędów itp nabiera rozpędu i może szału nie ma co do ilości graczy to jednak jest jakiś ruch ...

Pisze z propozycją co na pewno też zachęci innych do gry na trybie .

A mianowicie. Tryb sky block polega przedewszysykim na rozbudowyaniu swojej wyspy . Stawiania warpa .. sklepu ... czy zarabiarek ... Jedni walczą o pozycję top mc ... Inni o top is czyli wysoki level wyspy.

Są też gracze którzy nie uczestniczą w wyścigu TOP i nie budują z bloków i najwyższej wartości is value a poprostu tworzą ...

Ja niestety nie tworze ale są gracze godni uwagi

Nie chce tutaj kogoś reklamować ale niech kolega bagietka będzie tego przykładem

is warp bagietka

I tutaj propozycja i też zachętą dla nowych graczy. Aby na koniec edycji było ocenianie najlepszej wyspy pod kontem jak wyglądu itp . Na pewno jest sporo graczy tzw budowniczych nawet nie zakładających warpa.

Wracając do oceny najlepszych ... ocena = nagroda np

1 miejsce ... ranga diament

2 miejsce tanga Gold

3 ranga iron

Gdyby osoba wygrała już posiadająca rangę można podnieść rangę poziom wyżej itp

Miom zdaniem zachęci to ludzi do bycia tutaj bo np mam też wrażenie że gracz wbija patrzy kiedy był start edycji patrzy na TOP i mówi matko nie dam rady nic tu już osiągnąć idę tam gdzie jest coś na nowo ... A tu jest szansa aby zostać z rangą na dłużej.
Propozycja godna rozważenia, ale moim zdaniem przydałaby się drobna poprawka, aby co miesiąc wybierać jedną, max. 3 osoby, które otrzymywałyby rangę na miesiąc, a nie na czas nieokreślony (czytaj. zawsze)
Mogłoby się zdarzyć, że ktoś miałby rangę ciągle, ale...
jest też druga strona medalu, co jeżeli rangi by w tym brały udział?
Moim zdaniem wtedy przydałoby się kwestia wyboru:
Ranga na miesiąc ALBO Dodatkowy hajs ALBO Klucz do skrzynki przeciętnej
No jasne ja dałem pomysł coś na pewno ogarniecie. ... co by to nie było będzie na plus
Hej myślę ze w tej sytuacji co zaistniała z tzw globalnym kryzysem na sky block mineserwer ... zamknijmy temat poruszeni w smutku ....
Przekierowanie