MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zniknięcie itemów z enderchesta (minefox)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema bylem normalnie wczesniej na serwerze i wszystko bylo ok mialem w enderchescie: amu silki,speda,3plm,exca2xdemo spodnie,2x demo klaty,i 2 luki z punchem. nastepnie gdy wyszedlem z serwera i wbilem 2h pozniej chcialem pokopac i otworzylem ec zeby wyjac kilof 3plm, a tam caly enderchest mialem pusty. wiec ktos mi sie wlamal na konto i zabral all ity z enderchesta ale zapomnial przelac 100k ponad kasy i chcialbym dostac spowrotem moje itemy z enderchesta.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy tymbardziej ze nie masz dowodow
Ale po co się wypowiadasz.
Itemy znikają z ec od 2 edycji ale administracja za to nie odpowiada bo im się nie chce poszukać błędy i będę mówili że itemy nie znikają i że to ty je wstraciłeś.

Kiedy live ?
(08-October-2020 08:54:40)Night1925 napisał(a): [ -> ]Ale po co się wypowiadasz.
Itemy znikają z ec od 2 edycji ale administracja za to nie odpowiada bo im się nie chce poszukać błędy i będę mówili że itemy nie znikają i że to ty je wstraciłeś.

Kiedy live ?

Live bedzie zaniedlugo i ja postaram sie o tego backupa moich itow z enderchesta i juz pisalem do banana na privie o tej sprawie i czekam na odpowiedz o on moze cos zaradzic najpredzej bo jest zalozycielem serwera ;D.
Żadnego backupa nie bedziesz mial z enderchesta samo nigdy nic samo nie znika, nie jest to nawet mozliwe aby zniknely same itemy z enderchesta gdyz sa zwiazane z tym samym plikiem z ktorym sa zwiazane itemy z eq czy $. Albo ktoś Ci się włamał i wyczyścil EC (co sam podejrzewasz), albo dzielisz z kims konto i kolega Ci zrobił trolla.
Przekierowanie