03-October-2020, 18:47:09
Witam kochanych użytkowników tego wspaniałego forum. Chciałbym Wam się przedstawić, stąd uznałem, że napiszę 5 faktów o mnie, ponieważ zwykły wątek gdzie mogę się z wami przywitać jest wyrzucany do kosza. Wątek ten jest stworzony po to, by gracze zobaczyli mnie - jako osobę, moją osobowość oraz to kim tak na prawdę jestem.
1) Nazywam się Janek (dla znajomych Jano)
2) Jestem osobą pełnoletnią co jest rzadkością na tej serwerowni
3) Moim ulubionym trybem jest Wojownicy Dusz!
4) Bardzo lubię piłkę nożną, kiedyś byłem zawodnikiem takich klubów jak Polonia Warszawa, czy druga Legia Warszawa
5) Moją nową pasją jest bukmacherka, bardzo lubię obstawiać mecze, ponieważ można wygrać pitos, albo chelsea zepsuje ci kupon z west bromem
Dziękuje to wszystko, mam nadzieję, że przedstawiłem wam się wystarczająco dobrze, jak na dobry początek. Jestem bardzo nieśmiały stąd tak mało punktów. Może w przyszłości wątek powiększy się o znaczną ilość podpunktów.
1) Nazywam się Janek (dla znajomych Jano)
2) Jestem osobą pełnoletnią co jest rzadkością na tej serwerowni
3) Moim ulubionym trybem jest Wojownicy Dusz!
4) Bardzo lubię piłkę nożną, kiedyś byłem zawodnikiem takich klubów jak Polonia Warszawa, czy druga Legia Warszawa
5) Moją nową pasją jest bukmacherka, bardzo lubię obstawiać mecze, ponieważ można wygrać pitos, albo chelsea zepsuje ci kupon z west bromem
Dziękuje to wszystko, mam nadzieję, że przedstawiłem wam się wystarczająco dobrze, jak na dobry początek. Jestem bardzo nieśmiały stąd tak mało punktów. Może w przyszłości wątek powiększy się o znaczną ilość podpunktów.