MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[TPK]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[Nie]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[Podczas pobierania Anydesku mój internet nie wyrobił i mnie wyrzuciło.]
• [b]Powód blokady:[Logout podczas sprawdzania]
• [b]Data nałożenia blokady:[02-10-2020]
• [b]Moderator banujący:[SzYmii]
• [b]Serwer:[Minefox]
Cześć,
Dostałem kilka zgłoszeń na Ciebie, że być może posiadasz cheaty i postanowiłem to sprawdzić.
W momencie kiedy wysłałem Tobie link do anydeska, powiedziałeś, że go pobierzesz. Czekałem na to jak mi wreszcie odpiszesz, lecz odpowiedzi nie uzyskałem, a po około 15-20 sekundach nie było Ciebie w grze.
Nie wmówisz mi, że przez anydeska mogło Ci wywalić internet, ponieważ anydesk pobiera się 5-10 sekund, może nawet czasami krócej i wydaje mi się, że jest to ostatnia rzecz, która mogłaby spowodować wyrzucenie Twojego internetu.
Poza tym mogłeś zmienić komputer.

Prośba o odbanowanie odrzucona
Wątpię że po 15-20 sekundach nie było mnie w grze ponieważ zdążyłem spytać co mam zrobić, wytłumaczyłeś mi co mam pobrać zacząłem pobierać i w momencie pobierania mój Internet nie wytrzymał. Możliwe że nie jest to typowo wina pobierania a może chwilowego braku połączenia. Niestety nie posiadam zbyt szybkiego połączenia przez co czasem wyrzuci mnie z gry (ostatnio miałem kicka za "fly'a" gdy podskoczyłem). Pobieranie mogło to spotęgować i zostałem wyrzucony.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie