MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzien dobry,
chcialbym kupic ub na moje konto: wikkuba ALE wchodze na strone https://minefox.pl/wd/profile.php?nick=wikkuba i mi pokazuje ze nie mam boskich. konta sa resetowanie po roku nieobecnosci?
Musiales pomylic nicki, nawet na backupie z kwietnia 2019 nie widze takiego nicku w bazie wd na mf
A może nie ma na tej stronie ponieważ kupiłem boskie wcześniej niż ta strona wyszła?
@up to nie ma znaczenia ja kupiłem boskie itd w 2018 roku, a i tak mam je na stronie.
Niestety ciąg kolejnych usterek domowych stacji roboczych oraz kilka innych spraw skutecznie zmusil mnie do miesiecznego odwyku od serwera, tak wiec temat ten zostal nieco zapomniany.

Grzebiac w archiwalnych plikach dokopalem sie do wzmianki o Twoich uprawnieniach do miecza dusz. Najprawdopodobniej dane te nie zostały zmigrowane przy konwersji z nicku do UUID. Jezeli mocno Ci zależy na tym jednym przedmiocie, napisz mi wiadomosc prywatna. Jedynym warunkiem jest Twoje wczesniejsze wejscie na tryb w celu wygenerowania UUID
Wątek można zamknąć.....
Przekierowanie