MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] nie słuszny umte
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Cham24
Nicki osób posądzonych: Kubaa
Najdokładniejsza data zdarzenia: 19.09.2020
Opis zdarzenia: dostalem muta na 12h za to ze napisalem na chacie ze daje graczowi bana na cele nie rozumiem o co chodzi
Dowody: https://i.imgur.com/ML6h7SRh.jpg
Serwer: minefox
Nigdzie nie napisałeś, że dostanie bana "na cele", więc to już Twój problem. Ja nie będę się domyślał o co Tobie chodziło.
(19-September-2020 19:54:40)Kubaa napisał(a): [ -> ]Nigdzie nie napisałeś, że dostanie bana "na cele", więc to już Twój problem. Ja nie będę się domyślał o co Tobie chodziło.

czyli jak nie jestes pewny to nie dajesz muta proste ? proste
Grożenie banem jest u nas zabronione. Ja tylko wykonałem swoje obowiązki.

Cytat:czyli jak nie jestes pewny to nie dajesz muta proste ? proste

Czego ja mam być pewien? Napisałeś, że gracz dostanie bana to zostałeś ukarany zgodnie z regulaminem, to że nie doprecyzowałeś swojej wiadomości to tylko i wyłącznie Twój problem.
(19-September-2020 20:18:38)Kubaa napisał(a): [ -> ]Grożenie banem jest u nas zabronione. Ja tylko wykonałem swoje obowiązki.

Cytat:czyli jak nie jestes pewny to nie dajesz muta proste ? proste

Czego ja mam być pewien? Napisałeś, że gracz dostanie bana to zostałeś ukarany zgodnie z regulaminem, to że nie doprecyzowałeś swojej wiadomości to tylko i wyłącznie Twój problem.

nie wydaje mi sie zeby kara za napisanie Masz Bana wynosila 12h troche cie ponioslo a jesli patrzysz na moja historie mutów to sa sprzed 4 miesiecy
Mute nadany przez Kubaa jest w pełni słuszny, ponieważ zdanie przez ciebie napisane jest traktowane jako grożenie banem, a co do kary została ona nadana według własnego uznania do, którego administrator ma prawo gdyż taryfikator kar jest nieokreślony.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie