(29-October-2015 23:40:36)Walas15_PL napisał(a): [ -> ]Co Będzie Jeżeli Kalis i Banan
Skończom z Mc czy MineSerwer.pl oraz inne ich Serwery zostaną usunięte czy
dalej będzie się ciągnoć Administracja Jestem ciekaw mogą popełnić duży błąd
i dać nie własciwej Osobie Administratora Która nic nie ogarnie i zaginie 
Odpowiedcię co będzie ?
Za Kalisa się nie wypowiem ale masz moje słowo że z mc skończyć nie zamierzam dopóki jest na niego zainteresowanie i mam dla kogo robić serwery czy pluginy, a wszystko wskazuje że zainteresowanie ani trochę nie spada, wręcz przeciwnie patrząc na wieloletnią statystykę. Serwerownie prowadzimy od ponad 4 lat i z mojej strony nic się nie zmieni, mam już plany na serwery i tryby na przyszły rok

w tym roku chce ukończyć conajmniej wojownicy vs potwory 2 i rozwinięcie GTA

o ile czas pozwoli, mam też prywatne życie i własną pracę
Serwer na pewno nie będzie sprzedany ani przekazany - zresztą gdybyśmy tak chcieli zrobić to zrobilibyśmy już dawno bo propozycji odkupienia było multum. To samo tyczy się craftboardu na 1.5.2 - zdaje sobie sprawę że mało kto gra na tej wersji - jednak cały czas utrzymuje te serwery aby stali wyjadacze którym wyższe wersjie nie chodzą zbyt dobrze mieli gdzie grać (mimo że te stare serwery na 1.5.2 to dziura finansowa do której się dokłada).
Możesz spać spokojnie bo z tronu nie zejdę ani dziś ani za rok

Minecraft a konkretnie możliwość tworzenia autorskich rzeczy sprawia mi tyle przyjemności i frajdy że nie odpuszczę tego

To bardzo fajnie, że nie zamierzasz skończyć z mc.