MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Opcja Migracji Usług
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej,
zgodnie z Waszą prośbą, wprowadziliśmy odpłatną możliwość przeniesienia usług z MS na MF. Koszt jednorazowy 30zł, usługa zapewnia przeniesienie Boskich broni oraz płatnych profesji wojowników oraz potworów z serwera mineserwer.pl na serwer minefox.pl

Można ją zakupić tutaj:
https://minefox.pl/sklep/?site=zakup&id=600

[Obrazek: server-migration.png]

Dlaczego odpłatna migracja?
Gdyż generuje sporo problemów, przedewszystkim weryfikacyjnych. Wymusza na nas ręczne sprawdzanie czy gracz na jednym i drugim serwerze to ten sam gracz. Nie jest to ani w naszym interesie ani obowiązku jednakże w trosce o graczy którzy wydali na tryb więcej złotówek, wprowadziliśmy taką możliwość za symboliczną opłatą.

Co zrobić po zakupie usługi?

Po zakupie usługi skontakuj się pod adresem minefox@zarabiam.com podajać swój podając następujące informacje:

Tytuł maila:
Migracja Usług WVSP

Treść maila:
Adres email podany przy zakupie:
Nick na mineserwer na którym posiadasz usługi:
Nick na minefox na który chcesz przenieść usługi:

Zweryfikujemy czy konta są te same, w razie wątpliwości przeprowadzimy dodatkowe weryfikacje (aby ktoś się nie podszywał pod innego gracza chcąć wykraść/wyłudzić jego boskie).
0_0 Nie wierzę, że do tego doszło XD
Uh,
mam perm-vipa na msie, czy bedzie on rowniez nam mfie?
Nie ma tak dobrze Ksaksaksawery haha
O nie D:
No ale Jest większy problem, mam archanioła i na mfie I na msie więc emm
No nie wiem jak to się zrobi haha
A nawet jak zapłacę te 30zł a mam perm bana na MineFoxie dostanę darmowego UB czy nie?
Zapewne nie, to tylko przeniesienie itków.
(27-October-2020 13:38:11)Pogba_killer napisał(a): [ -> ]A nawet jak zapłacę te 30zł a mam perm bana na MineFoxie dostanę darmowego UB czy nie?

chyba sobie kpisz Cool

a jak kupię mleko to płatki śniadaniowe dostanę gratis? Xx
Przekierowanie