MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Wykorzystywanie błędów WvsP III
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Twój nick z gry: Kelly303
• [b]Nicki osób posądzonych: W0lf1k
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia: 05.09.2020 22:59
• [b]Opis zdarzenia: W0lf1k
wykorzystałbłąd na mapie Wężowa Twierdza. Przy barrierze wygenerowała się kopalnia
z wagonikiem ze skrzynką, przez który może dawać boskie potworom. Miał on wszystkie boskie jako smok, zabijał inne potwory gdy próbowały zniszczyć ostatni kawałek św, przez co przegraliśmy.
• [b]Dowody: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=ET0Y
• [b]Serwer: minefox.pl

Najlepszym rozwiązaniem tego błędu to zablokowanie możliwości posiadania boskich broni, itp. dla potworów.
1. Wraz z kilkoma innymi graczamu postanowlismy ze poszukamy bledow do naprawy na tej mapie ponieważ ta mapa jest strasznie zbugowana. (WezowaTwierdza)
2. Nie masz dowodu na przeszkadzanie i zabijanie potworów a jedynie na to ze posiadam boskie.
Więc jeżeli administracja uwaza to za wykorzsytanie bledow to przepraszam.

Dodatkowo dodam że nie byłem jedyną osobą która to robi więc skarga powinna być na kilka osób .
A zgłosiłeś ten błąd po znalezieniu go? Niechcę być dla ciebie niemiły.
Jutro gdy będzie lepsza chwila zgłosze ten bład gdyż aktualnie szykuje nagranie aby dokładnie pokazać jak to działa i skad sie bierze itd.
A wgl dalej jesteś zły na mnie za tą sytuacje z Wczoraj? Vaatu już odpuścił. (PS masz mnie w ignore)
Od teraz będę KAŻDY mecz na WvsP nagrywał. Umiem montować więc wytnę nagrany kawałek i będzie pełen dowód.
Nie , zawsze pojawiają sie jakies sprzeczki a potem kazdy sie godzi wiec juz zly nie jestem. Przy okazji mogliby naprawić reszte bledow typu wchodzenie do strefy potworow czy tez wychodzenie za mape.
Mnie ciekawi gdzie jest SzybkiBanan. Mógł bym mu wysłać filmik jak zrobiłem nowego Młota Thora. Rzuca się nim owiele lepiej i ZAWSZE, ale to ZAWSZE do ciebie wraca. I znika z EQ. Tylko że to jest na command blokach więc no. Smile
(06-September-2020 00:01:57)Kelly303 napisał(a): [ -> ]Najlepszym rozwiązaniem tego błędu to zablokowanie możliwości posiadania boskich broni, itp. dla potworów.

Oraz zablokowanie korzystania z itemów potworow dla wojow.

EDIT: Nie piszmy juz nic niezgodnego z tematem bo to bezsensowne nabijanie postów.
Dowody są niewystarczające. w przypadku takich "poważnych" błędów potrzebne jest nagranie które pokazuje że gracz faktycznie boskich jako potwór używał.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie