Witam mam prośbę do administracji , robiąc jakiego kolwiek questa (obecnie u mnie amazonki ) to niewiem co za nagrode otrzymam i fajnie by było jakby robiąc questa pod komendą /zadanie dziennik i przywołaniu dziennika to na drugiej stronie dziennika by pisało co otrzymam w zamian bo tak to robi się wszystkie questy w ciemno i niewiedomo co się otrzyma.Proszę o rozpatrzenie sprawy

Hmm... jak dla mnie to rozwiązanie jest na 2 sposoby: albo to co mówisz albo do opisów zadań to dopisać, choć wątpliwe, nawet nie wiedząc co dostaniemy mamy w opisie zadania małą podpowiedź np. w zadaniu z czarodziejami w opisie jest mowa o napierśniku to już wiesz jaki przedmiot dostaniesz, jednakże opis przedmiotów uważam za zbędny bo nie będzie niespodzianki z enchantami itd

Myślę że twórca chciał się postarać o podpowiedź niewielką, lecz sam też na pewno by wszystkiego nie spamiętał

To jest raczej nie potrzebne ,ponieważ zawsze jest zaskoczenie gdy już otrzymasz nagrodę.
Pozatym gracze bardziej się starają żeby wygrać tą nagrodę w ciemno.
Nagród nie ma podanych i jest to celowe, nagrody mogą być zmieniane w trakcie lub uzależnione od dodatkowych czynników, więc nie licz że będzie taka informacja. Zgodnie z tym co pisał HeroPN takie jest właśnie główne tego założenie, cieszy mnie że niektórzy są na tyle domyślni że rozumieją moje inicjatywy