Piszę bez wzoru, chcę tylko spytać czemu ja za multikonta z których nie korzystam dostałem perma + napisałeś że nie można ich posiadać, a gracz o nicku xKaroXTM przyznaje się do multikonta i odrzucasz podanie? Jak to jest? Co to za faworyzacja? Wiesz że to łamanie prawa i jakiś napalony gracz może was nawet do sądu zgłosić za oszustwo?
Nie pozdrawiam.
"..."
18. Użytkownik ma możliwość założenia dodatkowego konta, jednakże w przypadku złamania regulaminu każde z nich może zostać zbanowane. W przypadku nagminnego zakładania multikont lub łamania regulaminu forum, również konto na serwerze może zostać zbanowane.
Dodatkowo zalecam jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem moją odpowiedź
http://mineserwer.pl/Temat-Odbanowanie-O...#pid422753
Ja nie prosiłem o odpowiedź tylko o sprawdzenie gracza, masz dowody, masz podejrzenia więc może byś tak ruszył cztery litery i go sprawdził?
(01-September-2020 12:28:52)Asmodiusz napisał(a): [ -> ]Ja nie prosiłem o odpowiedź tylko o sprawdzenie gracza, masz dowody, masz podejrzenia więc może byś tak ruszył cztery litery i go sprawdził?
Przyznanie się do multikonta w tym przypadku nie jest dowodem, a na twoim miejscu zmieniłbym ton w jakim piszesz.
To w takim razie jaki dowód mam mieć żeby Pan raczył sprawdzić gracza?
Co tu wiele mówić w pierwszej odpowiedzi Trawy masz zawarty podpunkt regulaminu który mówi wszystko.