Czemu czat jest tylko dla vip?!
Rozumiem wiele osób spamowało i w ogóle... ale czemu od razu odbierać czat wszystkim?
Oprócz vip.
Zacytuję moją kol:
,,Wszyscy mamy wybór:
Daj hajs albo załóż Skype lub Ts"
(Nie zgadzam się z jej zdaniem)
Są osoby które z tego powodu mogą odejść. Może znajdziecie (lub.napiszecie) plugin, że można pisać dokładnie tą samą wiadomość np. co 15 sekund? (Jeśli nie problem).
Myślę, że wielu graczy też tego czatu tylko dla vip nie chce.
Pozdrawiam.
Ja wole czat vip i tak powinno byc na wszystkich trybach bo co chwile widze spam i male dzieci piszace glupoty. Zadne ograniczenia nie pomoga
A po cholerę ci chat na lobby? Skoro z tego co widzę, to usunięto tryb eventowy (na mineserwerze) i nie potrzebne jest teraz, moim zdaniem chat. Tak to można było się spytać czy jest event itp. Teraz lobby praktycznie służy po to aby wejść, wybrać tryb i grać, moim zdaniem.
No zgadzam sie z tym aby chat byl tylko dla vip bo o ile wiem to u mnie na rc jest nieraz wielki SPAM
Vark123 ja piszę o Creative ;-;
Dzieci które piszą jakieś głupoty to nie powód do odbierania czatu wszystkim graczom! ;-;
Wysłane z ICarrot za pomocą uszek :3
Dodam, że nie wszyscy mogą sobie kupić vip. (Z tego co wiem) większość graczy to niepełnoletnie osoby częściowo zależne od rodziców, a niektórzy opiekunowie zakupy w grze za prawdziwe pieniądze uważają za głupotę.
Juz wole sobie kupic vipa nizelibym mial wydawac kase na slodycze. Nie dosc ze Serwer sie wzbogaci to jeszcze na zdrowiu mi pozytywnie wyjdzie.
Rozni sa ludzie dla jednych glupota wydawania kasy to fajeczki bo przeciez kasa idzie z dymem dla drugich to oboz quadow terenowych bo przeciez wywalamy pieniadze w bloto a dla drugich zle jest kupic cos - Co tak naprawde do nas nie nalezy.
Aniołku to kup sb vip i po problemie
G3g3r i za takie prawinne słowa powinieneś dostać nagrone

Oczywiście, że kupię vipa nie mając na niego funduszy i zbierając na ważną rzecz, która mi się przyda o wiele bardziej. ;-;
Może wy macie na to kasę, może wielu z was może to zrobić ale ojciec/matka nie pozwolą, żeby ich syn/córka wydawali pieniądze na jakieś vipy, a inni z was uważają sami to za głupie. I tak te dzieci co wypisują głupoty będą spamić na msg... lub kupią vipy.
A wg mnie jest to zły pomysł, żeby czat był dostępny tylko dla vipa. Spam - no cóż, takie uroki tego trybu. Idąc w takim razie waszym tokiem rozumowania - trzeba to zrobić na pozostałych trybach, bo przecież wszędzie jest spam. Tak narzekacie na młodszych graczy, a niektórzy z Was pewnie wcale nie byli lepsi w tym wieku i do tej pory żrą gile z nosa
Cytat:kup sb vip i po problemie
Zbanuję Ci konto w grze, nie musi być słusznie. I też powiem, "kup sobie UB i po problemie".
Żaden ze zwolenników czatu dla vipa nawet nie przebywa 5 minut dziennie na creative, więc nie wiem czemu się wypowiadacie.
Z Kalisem rozmawiałem nt tego czatu, wyłączone tymczasowo, bo wiadomości się dublowały na czacie.
(28-October-2015 18:24:41)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]No zgadzam sie z tym aby chat byl tylko dla vip bo o ile wiem to u mnie na rc jest nieraz wielki SPAM
Z ostatniej chwili: Vipy też spamują i całkiem często się z tym spotykam.