MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja skyblock mineserwer.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Przychodzę do was z pewną propozycją, gdyż obecny skyblock opiera się na:
- Piece lvl 5 / 6
- golemiarka
- kaktusiarka
- stoniarka, aby przepalając bruk mieć stone 5x więcej

Więc... Przychodzę z pewną propozycją, aby urozmaicić nieco rozgrywkę.
Pomysłów mam kilka, lecz niektóra część graczy może być tym oburzona :/
1. LuckyBlock - dodać luckyblocki. A może nawet i poźniej dodać do dropu ze stone np. 0.001% (a najpierw to je w ogóle dodać)
2. Drop rang czasowych (np. Iron na 1 godzinę)

Tak jak mówię, osoby, które zakupiły rangę mogą czuć się lekko oszukane, dlatego nie mówię, żeby te rangi były na dłużej niż kilka godzin.

PO CO TO WSZYSTKO?
Otóż... Na skyblock, gdzie grało i czasami po 50 osób i administracja była aktywna w sumie nonstop nawet na tym trybie, tak teraz... brak szacunku, reklamowanie, nikt ich nie pilnuje, itp. TAK, WIEM, OD TEGO JEST TS ALBO FORUM, ŻEBY ICH ZGŁOSIĆ.

Ale...
Rozważcie propozycje i dajcie znać o tym sądzicie Smile
Dla rang można dodać coś ciekawszego do dropu na ograniczony czas wzamian za to Big Grin

Dziękuję i pozdrawiam,
~Milans27
Hej no każdy miom zdaniem pomysł nowy jest jakimś nowym tematem do debaty za i przeciw

Ja od siebie mogę dodać aby w opcji ulepszenia było można dokupić hopery .... 250 szt np na wyyspe 160 /160 to mało biorąc pod uwagę to co napisał milans27 ze na trybie to każdy robi kaktusiarko inne ... I np 25 hoperow za nie wiem 50 k .... I jest jakiś znów cel
(30-August-2020 12:43:51)esmak napisał(a): [ -> ]Hej no każdy miom zdaniem pomysł nowy jest jakimś nowym tematem do debaty za i przeciw

Ja od siebie mogę dodać aby w opcji ulepszenia było można dokupić hopery .... 250 szt np na wyyspe 160 /160 to mało biorąc pod uwagę to co napisał milans27 ze na trybie to każdy robi kaktusiarko inne ... I np 25 hoperow za nie wiem 50 k .... I jest jakiś znów cel

Ewentualnie w /is challenges następne wyzwania, które to zmienią Smile
Rang czasowych na pewno nie będzie. A co do LuckyBlockow to muszę się zastanowić... bo o "urozmaicić nieco rozgrywkę" nie musicie się martwić, będą w niedalekim czasie nowości Wink
Przekierowanie