MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Npc robiacy ktp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Niestety proszę o dodanie npc na trybie survival który by umożliwiał polaczenie kilofa inków, Azteków oraz majów w trzech plemion ponieważ czasem trzeba się nie lada natrudzić aby admin zwrócił na to uwagę.

Pozdrawiam
SkyLifeV
Niestety nie wiem jak to zrobic wiec narazie wymiana jest reczna
To polączy mi pan teraz te kilofy?
PEwnie chodz na tryb
Hehe xD
Jak pan ogarnie to taki NPC byl by dobry.
Wszystkiego nie bedziesz umial przez cale zycie ale zawsze bedziemy uczyc sie czegos nowego.
Jak sie nauczysz, to mozesz zrobic. Nie no serio taki npc ukryty daleko byl by epicki.
mam propozycje jak się naciska shift i naciska się prawym guzikem myszki to się wysyła wiadomość o trade do gracza i jest accept trade i denytrade co wy na to?
To tą propozycję bardziej rozpisz, żeby można było ją rozczytać i napisz o tym nowy wątek Smile
(03-November-2014 19:33:22)KaCpI112 napisał(a): [ -> ]mam propozycje jak się naciska shift i naciska się prawym guzikem myszki to się wysyła wiadomość o trade do gracza i jest accept trade i denytrade co wy na to?

Do tego robi sie nowe tematy, a co do czegoś takiego to nie bo można okradać ludzi, testowane juz było
Stron: 1 2
Przekierowanie