MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] nowa komenda
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. KalisPro moglbys dodac komende /bloki komenda by dzialala w taki sposob, zeby szybciej sie robilo bloki kwarcu/eme/zlota. . Taka komenda by byla swietnym ulatwieniem gry. Bo to meczace robienie blokow kwarcu z calego eq.

A drugą komendą była by /efekty Dla rangi VIP. Wtedy byla by oplacalna, a na /efekty byłby haste/speed/silka na 3minuty za 2 stacki blokow eme, Nie bylyoby to latwe do zdobycia i ludzie z vipem mieli by cos od zycia Smile

A i zapomniał bym. Turbodrop #AfraWroc w.
Chyba zle sie czujesz myslac ze administracja cos doda na tryb survival
@up Kalis akurat robi sporo, wiem bo sam z pomagalem z ac
A komenda spoko jestem za
jedyne co sie zmienia na tym trybie to spawn
tomaszku, naprawil smoka, dodal komendy w endzie. Ulepszyl AC. Mam ci wymieniac wiecej?\
Jak niby ulepszyl ac skoro dalej jak kogos wywali za cheaty nie wypadaja z niego itemyXD
(26-August-2020 17:09:30)tomeczek22222 napisał(a): [ -> ]Jak niby ulepszyl ac skoro dalej jak kogos wywali za cheaty nie wypadaja z niego itemyXD
nie buguje tak ze spadasz w 0,5sekundy do beczki, nie wywala osob bez cheatow. nie wypadaja itemy bo krystian to zjebal nie kalis i krystian powinien to naprawic
@refresh
@refresh
Według mnie komenda /bloki jest bezsensowna, zbyt ułatwi rozgrywkę.
/effekty nie będą tylko dla vip, ogólnie nie będzie tej komendy, kiedyś była mało kto uzywał.
Przekierowanie