MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] chyba troche za duzo leczenia jest
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
otoz zamyslem upgraxowania blogo bylo zeby mozna bylo zeby co silniejsze blogo mozna u,ywac czesciej a wyszlo na to ze ludzie ida na bossa wbijaja sie w niego rzucaja sobie 2/3 bloga regeneruja bloga i powtarzaja az boss nie padnie przez co wogule nie ma taktycznej gry + niektorzy ludzie kopiuja bloga niektorzy dostali bana z nich i to prowadzi ze boss sa za latwe za to wprowadzilbym jakiegos nowego bossa nawet moge go zrobic i z niego dal albo jakis nowy set albo jakis nowy ulepszacz do bloga bo obecnie ktos kto posiada 3 rodzaje bloga i caly set niesmiertelnych jest prawie niesmiertelny
Prawie nieśmiertelny? Idź na zs to zobaczysz swoją nieśmiertelność albo na baala..
Powodzenia sam już padles na diablo i baala a masz 76lvl.
na zs dalem rade na ez nie jest trudno a na baalu padlem przez laga takto bylem niesmiertelny bo odrazu jak dostawalem jakis wiekszy dmg yo jedno blogo ciach i juz mam fulla a jak dobie nie radzisz yo polecam potki leczenia

a na diablo nigdy nie bylem

ale z tego co ludzie mowia to diablo jest lekko trudniejsza omega

zreszta glowny powod dlaczego tak pisze to dlatego ze b2 + b1 jest znacznie lepsze niz samo b3 a jest tansze bo b1 = 600k 600k x 2 = 1.2kk + 400k za serce = 1.6kk a b3 = b1 + serce = 1kk + 3 serca = 2.2kk

zreszta z samym b3 jest tez w cholere latwo bo co 2 min mozna sie uleczyc do fulla i to daje to ze jak ktos ma full set niesm i b3 to jest kozakiem co dawalo by nowy sens posiadania 75 lvla + skoro juz zmiany z blogo mogly by byc to fodalbym ze leczy powiedzmy 3/4 razy co 1/2 sekundy do fullla tak jak bylo na starcie prawie tylko w tedy w ciagu sekundy leczlo z 5k razy po 1 i to dawalo by chwilowa niesmiertelnosc po uzyciu bloga co by bylo taka zmiana ze zamiast uzywac 3 razy blogo uzylo by sie raz i uciwklo i oczywiscie dodalbym taka opcje tylko wtedy gdy bendzie mozna uzywac tylkob1 bloga na raz
"na zs dalem rade na ez" przypominam tylko ci ze ty prawie nic tam nie robiłeś tylko stałeś z daleka i ledwie co trafiałeś więc nie wiem dlaczego piszesz że ZS dałeś rade na ez skoro nic nie robiłeś tylko team cie wyręczał.
Najpierw te 2 błoga ktoś musi wydropić żeby można było kupić/ulepszyć, a wiemy że u stefana czasem musimy wydać więcej niż 600k żeby dropło błogo.
Bomblus2 Zacznijmy od tego że nawet nie posiadasz b3 b2 b1 a uwiesz mi dobrze że b3 daje wiele wiele więcej. Chcesz mocniejsze bossy? Na początek zrób słabsze a potem pogadamy ,bo to że lag cie zabił to każdy może tak powiedzieć...
michal ty tez za duzo nie robiles pozatym i tak na zs idzie sie w 4 os wiec mialo by sie 4 bloga cris 2x b1 jest latwo ogarnac a serce fenixa x1 to kilka/kilkanascie omeg ogarniasz i es a kuzynxfpsowszem nie mam b3 a mocniejzze bossy to zeby bez pomylki w secie niesm i z all b to zabije sie je na es ta sama taktyka musialy by te bossy byc szybsze od gracza i ealic za 2 paski a takiego bossa nie dalo by sie zabic jakby mial wiecej niz 100k + fps moze i nie mam ale to nie znaczy ze nie mialem bo mialem zanim lua mnie okradlo
wygląda jak na wątek desperata który nie ma przedmiotow i cos tam placze ze ktos ma i mu latwiej...
zero sensownych argumentów, za to masa kontrargumentow ze strony spolecznosci co tu duzo mowic odrzucone.
Przekierowanie