MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kości Mrocznego Maga/widma
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, czy byłaby możliwość dodania npc na targu który zamieni nam kości maga na silne potki? Myślę że cena 10kości-Potka byłaby odpowiednią ceną ponieważ kości dropia rzadziej od kul.
Aktualne kości są bezużyteczne a nikomu sie nie chce zbierać tego prochu widmo.
Oraz chciałbym prosić o dodanie expa dla widm na exp 65 pomogło by expienia tam i zbieranie na szkatułki legendarne.
Pozdrawiam xfps
Dodam, że na legendarną szkatułkę trzeba aż 64 prochu widma, a szansa na wydropienie tego z widma jest mała.
chyba cos kolo 15% jest na drop prochu z widma wiec jestem za obnizeniem ceny legendarnej szkatulki ale 10 kosci na 1 pote to za malo proponuje 14
14? 14 kul to 1 silna poþka dlatego daje mniejszą cenę bo kości mniej dropiąz tego co zauważyłem.
wlasnie na odwrot kosci dropia czesciej + na kosci jest tylko 1 quest a na kule 0
Ale mówisz... Ja z całego expo ( Kości na quest kupiłem od graczy równo) 11 ataków kości 16 ataków kul i jak niby więcej...
Cytat:Ja z całego expo ( Kości na quest kupiłem od graczy równo) 11 ataków kości 16 ataków kul i jak niby więcej...

Przynajmniej możesz to wymienić na potki, czyli możesz coś z tym zrobić. Co do kości to faktycznie można by było dodać możliwość wymiany na potki ale 10 za 1 to trochę przesada.
Wprowadzone za 12 kosci.
Przekierowanie