MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ile mam czekać
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziś rano byłem se na ts miałem sprawe patrze
ktoś był z administracji.Czekam czekam i nic.Administracja chyba powinna wbić i spytać się o co chodzi.Wkur się po 13 min i wyszłem.
Cytat:Dziś rano byłem se na ts miałem sprawe patrze
ktoś był z administracji.Czekam czekam i nic.Administracja chyba powinna wbić i spytać się o co chodzi.Wkur się po 13 min i wyszłem.

1) Na jakim kanale czekałeś na administratora - Centrum Pomocy Minecraft czy Centrum Pomocy TeamSpeak?
2) Jeżeli chcesz się zgłosić do konkretnego administratora/administratorki, to po kliknięciu na kanał wyświetli się Tobie opis ze wszystkimi UID administratorów. Możesz wtedy otworzyć okno z chatem i zapytać administratora czy mógłby do Ciebie przyjść (ewentualnie nad CPM TS znajdziesz kanał "Status Moderacji serwerów Minecraft"/"Status Administracji TeamSpeak", gdzie masz rozpisane który administrator/ka jest obecnie online na TeamSpeak-u.
Ale byłem na kanale na centrum pomocy i kanał mcsurvi tam jest takie coś jak kto jest aktywny z administracji i był jakiß szumiel i ktoś jeszcze
[Obrazek: 5D3Ryuu.png]

Obecnie na TeamSpeaku z administracji McSurvi jest 4 administratorów z czego jeden aktywny. Jeżeli nadal masz sprawę związaną z tym serwerem, to radzę się zgłosić z nią do LordLays'a (ewentualnie wejdź później na kanał, jeśli chcesz porozmawiać z innym administratorem).
Ok .Zamknij wątek

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie