MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] BUG/MINEFOX/SURVIVAL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kopałem na stoniarkach Kilofem 7/5/8(Kilof Trzech Plemion) był w większości zużyty więc poszedłem go naprawić naprawiłem go pierwszą tabliczka od wejścia do kopalni(warp kopalnia) wróciłem na gildie aby dalej kopać na stoniarkach zniszczyłem jeden blok i kilof znikł. Napisałem do KalisPro że, kilof mi wyparował.
Zrobiłem to tez przy KalisPro i widział jak mi kilof znika z ręki i nigdzie go już nie było.
Zrobił to też sam KalisPro i Też mu znikł z ręki.

_XRevenge wziął z enderchest kilof 5/3/3 zrobił tak samo jak ja i Kilof też mu znikł(zrobił tak 5 razy).

I nie ma że sam znikł jak KLASIPRO zrobił tak samo jak ja i też mu znikł
Bez sensu jak odpisze ktoś inny niż kalis czy f_piotrek bo tylko oni widzieli tego buga.
Nie mamy dowodów bo jednak trudno nagrywać non stop.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy, skoro inni nie dostali backupow jak wywalalo tryb caly i mieli dowody to wy tez nie powinniscie dostac.
ale to jest inna sytuacja
(20-August-2020 16:30:07)tomeczek22222 napisał(a): [ -> ]Administracja nie odpowiada za utracone itemy, skoro inni nie dostali backupow jak wywalalo tryb caly i mieli dowody to wy tez nie powinniscie dostac.

nie wiem po co sie wypowiadasz jak nie jestes zwiazany z ta sprawa
Przekierowanie