MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Hasło forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To ten , zapomniałem hasła do forum (na kompie) i przez przypadek usunąłem auto logowanie , teraz nie pamiętam hasła , mam jedynie autologa na telefonie. Chciałem sobie zrobić nowe hasło poprzez e-maila ale nie działa bo po wpisaniu go do okienka i zaakceptowaniu , nie dostałem żadnej wiadomości na emailu . Wiem jaki bym emile więc na pewno wpisuje dobry.Mozna coś na to poradzić ?
Jeśli chcesz mieć zmienione hasło to możesz się do mnie zgłosić na Team Speak 3 (Centrum Pomocy Minecraft -> MineSerwer) w celu weryfikacji jeśli ją przejdziesz to hasło zostanie Ci zmienione (Mikrofon nie jest wymagany).
Mogę się zgłosić , tylko kiedy ? Będę miał czas jutro od 8 do 12 więc czy to mogło by być w tych godzinach ?najwyżej jeszcze 18-20. I jak to mniej więcej będzie wyglądać ?
Przez najbliższe 3 dni będę niedostępny do godziny 17, więc najlepiej w godzinach 18+. Wyglądać będzie to tak, że zadam ci kilka pytań związanych z twoim kontem i jeśli poprawnie odpowiesz to zmienię ci hasło na tymczasowe, które będziesz mógł sobie sam później zmienić.
A jak nie będę znał odpowiedzi na jakiś pytanie ? I czy nie wystarczy sam fakt że na tel jestem zalogowany i jedynie zapomniałem hasła by się zalogować na kompie ?
(20-August-2020 19:23:06)Gryfcio napisał(a): [ -> ]A jak nie będę znał odpowiedzi na jakiś pytanie ? I czy nie wystarczy sam fakt że na tel jestem zalogowany i jedynie zapomniałem hasła by się zalogować na kompie ?

Zależy na jakie pytanie (jeśli na istotnie nie będziesz znał no to cóż). Sam fakt tego nie wystarczy.
Będę mógł jutro o 19.Bedziesz wtedy mógł ?
Prawdopodobnie tak.
Na który kanał mam wbic ? Nie widzę tutaj kanału przeznaczonego na forum.
(22-August-2020 18:36:14)Gryfcio napisał(a): [ -> ]Na który kanał mam wbic ? Nie widzę tutaj kanału przeznaczonego na forum.

Cytat: (Centrum Pomocy Minecraft -> MineSerwer)
Przekierowanie