MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Proszę o unbana :c
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MagicFox12
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: zdażyło się pare razy ale to już dawno temu, aktualnie głownie mute
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem go za posiadanie autoclickera którego usunąłem przed wejściem na serwer, niestety sprawdzający znalazł te pliki w miejscu o którym ja nawet nie miałem zielonego pojęcia i myślałem że już wszędzie usunąłem te pliki, jakbym dostał ub to myślę że sie dogadamy i mi Szymi pomożesz dokładnie usunąć te pliki : ))
Powód blokady: Wspomagacze/Autoclicker
Data nałożenia blokady: 18.08.2020
Moderator banujący: SzYmiii
Serwer: Minefox.pl
Cześć,
Podejrzewałem, że używasz wspomagaczy dlatego wziąłem Ciebie na sprawdzanie.
Podczas sprawdzania wykryłem u Ciebie autoclickera, po wykryciu notorycznie się sprzeczałeś, że go nie używasz i miałeś przerwę od minecrafta, a ja Tobie cały czas tłumaczyłem, że za posiadanie również banujemy. Po chwili chyba to zrozumiałeś.

Zachowaniem na serwerze pokazałeś co tak naprawdę myślisz o serwerowni:

[18:57:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] MagicFox12 » banan 1 godz temu: ej wez pobanuj bo hajs sie nie zgadza to uby kupią
[19:30:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8[§4HelpOP§8] §7[§aWD§7] §cMagicFox12§8: §fto wtedy server juz na mnie nie zarobi

Rzucałeś kłamliwie i sarkastyczne teksty w momencie sprawdzania innych jak i samego siebie, pokazując tym samym co tak naprawdę myślisz.
Jedyną opcją grania dalej na serwerze jest kupno unbana w sklepie serwerowym.

Odrzucam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie