18-August-2020, 18:46:00
18-August-2020, 19:21:39
Nie zostanie dodana gdyż wtedy wchechmagacy i archanioł prawie by się nie różnili
18-August-2020, 19:32:29
Wyrzućcie to do kosza, RZEBY Szybki tego czasem nie zobaczył... Jeszcze odechce mu się pracować nad tym trybem [emoji24]
EDIT: A, i to są jakieś jaja http://mineserwer.pl/Temat-Wszechmogacy-84879 Niezły "bug"....
Gościu, jak napiszesz coś dwa razy, szczególnie coś tak dennego i w taki sposób, wcale nie sprawisz, że ktokolwiek potraktuje to poważnie.
A tak na serio.... Myślisz, że Szybki doda tą księgę wszechowi, psując tym samym cały balans trybu, z powodu twojego widzimisię? Masz jakieś sensowne argumenty?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
EDIT: A, i to są jakieś jaja http://mineserwer.pl/Temat-Wszechmogacy-84879 Niezły "bug"....
Gościu, jak napiszesz coś dwa razy, szczególnie coś tak dennego i w taki sposób, wcale nie sprawisz, że ktokolwiek potraktuje to poważnie.
A tak na serio.... Myślisz, że Szybki doda tą księgę wszechowi, psując tym samym cały balans trybu, z powodu twojego widzimisię? Masz jakieś sensowne argumenty?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
18-August-2020, 20:29:01
"psując tym samym cały balans trybu" - Wiesz co piszesz?
18-August-2020, 20:58:36
@ImHexa ma racje, zepsuje to balans gry. A po za tym co to za rozgrywka, gdzie wszystkie postacie mają ten sam przepotężny item? Zero różnorodności - tylko oranie i granie pod księgę.
18-August-2020, 21:03:56
"gdzie wszystkie postacie mają ten sam przepotężny item? Zero różnorodności " chyba już gdzieś to widziałem, a tak mikstury krzywdy
co nie zmienia faktu, że wszechmogący nie otrzyma księgi oczyszczenia
co nie zmienia faktu, że wszechmogący nie otrzyma księgi oczyszczenia
18-August-2020, 23:45:54
Jak dla mnie wątek o wartości ujemnej, a co do potek to powinny je mieć tylko bossy plus 30k nie licząc maga bo to jego główny oręż.
19-August-2020, 08:39:30
rozumiem ze ten wątek to kiepska prowokacja a nie niski poziom intelektualny autora.