Witam ostatnio został dodany miecz Excalibur który zabija kolesia w demo eq na 4 hity
proszę o wycofanie tego miecza i dodanie w jego miejsce Guardiana
Miecz za prawie darmo (300k) zabije gościa który ma np
Włócznie wszystkie amu koxy całe demo na 4 hity NAWET JEŚLI GRACZ JEST NA KOKSIE !!!
nie pisać że jestem za wycofaniem bo nie mam Excalibura mam 3 Excalibury ale jestem za wycofaniem dodaje ankiete
Japrdl.. ? Na 4 hity? To co Ty masz set 4/3 z nazwa Demoniczny? :-:
Nie umiesz tam grac to spieprzaj bo co Ciebie widze to sie spinasz i wyzywasz ludzi, a za linie nie wyjdziesz. Itemy masz tylko z okradniecia innych kont. Krotko mowiac gowno tam osiagnales i gowno osiagniesz. :>
Do OP sie nie dotykaj bo kazdy twoj pomysl jest gownianym
Najpierw chcecie Excalibur potem nie bo Guardian lepszy, Guardian sie zbuguje i bedzecie chcieli Excalibur znów !
Nie chcemy tylko ten ezz chce.
Abiotyczny możesz się odemnie łaskawie odwalić?
Abiotyczny odwal sie odemnie i skocz z mostu do tego cie stworzyli tylko denerwujesz innych ludzi
Jasneee nic nie osiagne moja gildia ma miejsce 1 mam wiecej itemow od ciebie i nienwyzywam ludzi tak jak ty
W latach 90 nie odwazyl bys sie przeklinac i wyzywac ludzi zawsze po tym dostal bys pasem od ojca
Mam nadzieje, że jesteś tylko dobrym prowem. Jeżeli nie to gratuluje głupoty.
" 4 hity nawet na koxie " xDD
Weź kurwa wyjdź i nie wracaj :')
4 hity nawet na koxie haha ja lece z 4/3 i mam stak koxow i jakos zyje do tej pory
[za NIE!!!] ale z tym guardianem hmm niezly pomysl jeszcze jakby sie tylko nie bugowal ;p
Niee, guardian to lipa bo nie bedzie sie oplacalo kogos dedac.
Dla mnie OP Survival stał się starym survivalem ale lepiej by było gdyby go wycofali (MOIM ZDANIEM)