No właśnie, będzie ten reset, czy nie?
(10-August-2020 18:29:13)_T0nyy_ napisał(a): [ -> ]No właśnie, będzie ten reset, czy nie?
(10-August-2020 18:28:24)Tony_Stark165 napisał(a): [ -> ]Będzie reset działek?
Wszystko będzie resetowane, w tym działki.
Czekam na nowa ede, bo tak. Czy vip bedzie mogl posiadac nadal 3 dzialki? Jak nie to -rep ogolnie, a tak w ogole to bedzie reset dzialek czy nie? Bo ostatnio, jak bylem na mf to slyszalem, ze ma byc nowa edycja, ale nie ma byc resetu, ale ma byc reset czy cos takiego, wiec nie wiem. Jeszcze mam pytanie, czy lubicie zyrafy? I jak cos, to te przecinki strzelalem, wiec jak sa zle to nie hejtujcie pliska.
A i dodajcie czysczenie itemow co 3 minuty i otchlan zeby nie bylo lagow
PS. Kto PL?
Naprawdę współczuję kolegom, którzy teraz budują 3 dodatkowe działki dookoła WŁAŚCIWEGO spawnu. Aż mi się przykro zrobiło, jak zobaczyłem to wykorzystywanie ludzi, którzy poświęcili strasznie dużo swojego wolnego czasu aby tryb miał w końcu jakiś normalny spawn. Po co mieć normalną budowle na wysokim poziomie, jak można powiększyć "BO WIEKSZE JEST LEPSZE". Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy, że dobudowywanie terenu i dodatkowych budowli do projektu, który był już w 100% skończony, to nie taka prosta sprawa. Nie ukrywam, że przez takie działanie ta "Atlantyda" wygląda jak psu z gardła wyciągnięta.