MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Buff Templariusza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym aby dodać Templariuszowi możliwość przyzwania konia tak jak to robi Rycerz Mroku . Templariusz to święty rycerz a jak wiadomo jeśli ktoś się uczył historii ten wie że rycerze mieli swoje wierzchowce ( konie ) . Dodanie mi konia według mnie jest fajnym pomysłem gdyż ta klasa kosztuje 15 K dolców ( 50 leveli u zwykłego gracza i 34 lvl'e z vipem ) a otrzymujemy : ostrze chwaly , łuk , 64butelki exp x2 , zbroie , banana , i bloki . A według mnie jak by dodać takiego konika to było by to fajne i sensowne Wink
Napiszcie swoją opinie Wink
( przepraszam jeśli są błędy ortograficzne )
Mamy już pegaza, który znacząco utrudnia walkę z wojownikiem, Ty sobie wyobraź, więcej niż jednego w użyciu, większa ilość jeźdźców byłaby zbyt op.
Myślę, że dobrze by było gdyby pegaz wojowników nie był nieśmiertelny, byłby łatwiejszy do zatrzymania, brak możliwości zabicia konia powoduje, że wojownik staje się mistrzem uciekania z pola walki.
pegaz jest tylko jeden i tylko dla vip
I jeden wystarczy, gonienie za tym jednym szczęściarzem to piekło, nie liczni i przy równym szczęściu są w stanie go dopaść. Hipotetycznie jeśli ten pomysł by wszedł to dla przeciw wagi trzeba by dać konia jeszcze jakiejś klasie potworów co by zmniejszyło opłacalność i prestiż mrocznego rycerza. Już nie mówiąc, że takie walki konnicy to zagłada dla walczących pieszo, pomysł nie wyważony.
I według ciebie templariusz ma za mało? To popatrz na barbarzyńcę, który ma jedynie siekierę bo reszta to śmieci
Nie ma w planach zadnych buffów klas premium, bufując jedna wszystkie inne beda nieadekwatne do ceny. A juz na pewno nie o takie niedorzecznosci jak w watku tutaj.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie