MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Umiejętność dla barbarzyńcy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam taką propozycję do wvsp. Chciałbym aby barbarzyńca otrzymał róg (txt z rogu wojennego), który co 2:30 min dawał by boosta (Strength I) dla wojowników w promieniu 20 kratek. Liczę na odpowiedzi, Imo taka umiejętność pasuje do barbarzyńcy.
Obawiam się, że jeden róg będzie musiał Ci wystarczyć, nie widzę powodu by dodawać podróbę czegoś co już jest. Można by ewentualnie dać mu 3 miotane potki siły 1. Banan rzadko spełnia czyjeś zachcianki.
Taki pomysł też fajny, ale wsm już jest chemik i alchemik.

A co gdyby mu dodać umiejętność *Fala sejsmiczna*?
Imo jeżeli już chcesz dodawać jakieś umiejętności specjalne do barbarzyńcy to aby było fair druid i templariusz też powinny dostać nowe umiejętności.
Kolejny co zakupił jakąś profesję i chce z niej robić "Zabójce do farmienia".
Gdybyś podał jakieś sensowne argumenty dlaczego barbarzyńca miałby dostać taki przedmiot to może "konwersacja" miała by jakikolwiek sens.
Na NIE
(07-August-2020 20:37:24)VSovenV napisał(a): [ -> ]Kolejny co zakupił jakąś profesję i chce z niej robić "Zabójce do farmienia".
Gdybyś podał jakieś sensowne argumenty dlaczego barbarzyńca miałby dostać taki przedmiot to może "konwersacja" miała by jakikolwiek sens.
Na NIE

Nie, po prostu jest nudny i bym był bardziej pozytywnie nastawiony do gry nim. Imo to już jest farm master, bo moje statystyki się polepszyły.

(07-August-2020 19:22:30)bum35 napisał(a): [ -> ]Imo jeżeli już chcesz dodawać jakieś umiejętności specjalne do barbarzyńcy to aby było fair druid i templariusz też powinny dostać nowe umiejętności.

Templariusz - księga dzięki której otrzymywałby resistance 2 ja kilka sekund,
Druid - przywoływał by owcę, z której leciałoby jedzenie, mam na myśli pieczoną wołowinę albo coś, co by dobrze nasycało wojownika.
(07-August-2020 15:10:43)dejwłos napisał(a): [ -> ]Mam taką propozycję do wvsp. Chciałbym aby barbarzyńca otrzymał róg

Ty byś chciał, żeby to zostało wprowadzone, ponieważ zakupiłeś daną klasę i chcesz żeby była jak najlepsza.

Niepotrzebny jest następny boost dla wojowników, ponieważ jeżeli chcecie być "silniejsi" to pozbierajcie 30 dusz i powrzucajcie do świątyni.

Pomysł sam w sobie nieprzemyślany i następna zachcianka graczy, która zapewne będzie odrzucona.

Brak żadnych sensownych argumentów, tylko "pomysł" wymyślony na szybko.

Poza tym, nie przesadzajmy klasa kosztuje tylko 10,000$.

Dodając, że prawdziwy róg straciłby na wartości.
barb niczego nie dostanie.
Przekierowanie