MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Gildie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czemu tak "niema takiej możliwości" skoro to byl jakiś błąd to czemu nikt nie chce mi udzielić pomocy kupiłem vipa doładowałem portfel a teraz nikt nie chce mi udzielić pomocy skoro to był błąd to proszę o zrobienie coś z tym i usunięcie
A i mam buga jak się kopie kilofem w kopalni gdy ma 0% już że jest zużyty zostaje on w EQ z takim zerem obok niego i można go dalej używać przynajmniej ja tak miałem jak kopałem na haste 2 w gildii mam nadzieję że kalis tak jak pisałeś będzie nagroda Wink
(07-August-2020 14:35:01)kokonek04 napisał(a): [ -> ]Czemu tak "niema takiej możliwości" skoro to byl jakiś błąd to czemu nikt nie chce mi udzielić pomocy kupiłem vipa doładowałem portfel a teraz nikt nie chce mi udzielić pomocy skoro to był błąd to proszę o zrobienie coś z tym i usunięcie
Z tej czesci Twojej wypowiedzi nic konkretnego nie mozna wywnioskowac.

(07-August-2020 14:35:01)kokonek04 napisał(a): [ -> ]A i mam buga jak się kopie kilofem w kopalni gdy ma 0% już że jest zużyty zostaje on w EQ z takim zerem obok niego i można go dalej używać przynajmniej ja tak miałem jak kopałem na haste 2 w gildii mam nadzieję że kalis tak jak pisałeś będzie nagroda Wink
Naprawione
Przekierowanie