•
Twój nick z gry: BorutoFanBoy(zbanowany) aktualny: Katerino
•
Nicki osób posądzonych: Trawsonek
•
Najdokładniejsza data zdarzenia: 20:49 - 21:26 05 08 2020
•
Opis zdarzenia: brak pomocy od administratora, unikanie zadawanych pytan, nie odpisywanie na pytania, omijajace odpowiedzi
•
Dowody: https://imgur.com/a/nfkEWIZ
•
Serwer: teamspeak
Po co ci miałem odpowiadać skoro doskonale wiedziałeś co zrobiłeś, a mianowicie wykorzystywałeś błąd związany z gamemode na trybie PARKOURU i za tymi "wybrykami" wczorajszymi stoisz m.in ty i twoja "grupa osób" przeglądając logi sporej ilości rzeczy można było się dowiedzieć, więc do prawdy w "grę", w którą grasz obecnie nie pomoże ci na pewno.
skoro sprawdziles logi to juz sie nie bede "bawil". co nie zmienia faktu ze kogvt_ dal mi za to bana od razu jak zobaczyl nowa poczekalnie bez zadnego sprawdzania co nie jest za dobre. nie zmienia to rozwniez faktu ze bledy sa i kogvt nie opiekuje sie trybem za dobrze. to ze ktos taki jak ja pisze posta o bledach na serverze nie znaczy ze one sa zle i powinniscie to sprawdzic. napisze nowy post w skargach na kogvta razem z dowodami na wszystko co moge.
(05-August-2020 21:51:52)BorutoFanBoy napisał(a): [ -> ]skoro sprawdziles logi to juz sie nie bede "bawil". co nie zmienia faktu ze kogvt_ dal mi za to bana od razu jak zobaczyl nowa poczekalnie bez zadnego sprawdzania co nie jest za dobre. nie zmienia to rozwniez faktu ze bledy sa i kogvt nie opiekuje sie trybem za dobrze. to ze ktos taki jak ja pisze posta o bledach na serverze nie znaczy ze one sa zle i powinniscie to sprawdzic. napisze nowy post w skargach na kogvta razem z dowodami na wszystko co moge.
Napisałem ci teraz na TeamSpeaku to napiszę na jasności tutaj: Sprawa Oli i Koguta to inna sprawa. W sprawie skargi na nich ci napisałem, że musi być napisana w dziale skarg wraz z dowodami.